Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim.
Arkadaşlar elimde 3000 tl bütçe var ve kendime bir sistem toplamak istiyorum. Araştırmalarım sonucu kafamda bazı parçalar netlik kazandı fakat sizlere bazı konularda danışmak istiyorum.
Kafamdaki sistem:
i5 4690 veya i5 4590 (ikisi arasında kararsızım bilgilendirirseniz sevinirim)
Msi Gtx960 4G 4gb (önerilere açığım)
Anakart konusunda hiç bir bilgim yok onun için sizin önerilerinize ihtiyacım var
Ram corsair 2x4 gb 1600mhz cl9 satın aldım vatanda indirimden hazırda var
Kasa önerisi lazım benim için görünüşün hiç bir önemi yok sistemin rahat sığabileceği ve olabilecek en ucuzu olması yeterli
Bunlara uygun power supply kaç W gereklidir?
SSD 120 gb Kingston alacağım
1 tb HDD yeterli onuda WD marka alacağım
Monitöre ihtiyacım yok
Ben bu bilgisayarı hardcore gaming için falan kullanmayacağım fakat yeni çıkmış ve çıkacak olan oyunlarında çoğunu düşük fps almadan oynayabilmek istiyorum. Oyunları ultra ayarlarda çalıştırmasına gerek yok bana high ayarlarda güzel fps veya mediumda yüksek fps veriyorsa yeterlidir. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Arkadaşlar elimde 3000 tl bütçe var ve kendime bir sistem toplamak istiyorum. Araştırmalarım sonucu kafamda bazı parçalar netlik kazandı fakat sizlere bazı konularda danışmak istiyorum.
Kafamdaki sistem:
i5 4690 veya i5 4590 (ikisi arasında kararsızım bilgilendirirseniz sevinirim)
Msi Gtx960 4G 4gb (önerilere açığım)
Anakart konusunda hiç bir bilgim yok onun için sizin önerilerinize ihtiyacım var
Ram corsair 2x4 gb 1600mhz cl9 satın aldım vatanda indirimden hazırda var
Kasa önerisi lazım benim için görünüşün hiç bir önemi yok sistemin rahat sığabileceği ve olabilecek en ucuzu olması yeterli
Bunlara uygun power supply kaç W gereklidir?
SSD 120 gb Kingston alacağım
1 tb HDD yeterli onuda WD marka alacağım
Monitöre ihtiyacım yok
Ben bu bilgisayarı hardcore gaming için falan kullanmayacağım fakat yeni çıkmış ve çıkacak olan oyunlarında çoğunu düşük fps almadan oynayabilmek istiyorum. Oyunları ultra ayarlarda çalıştırmasına gerek yok bana high ayarlarda güzel fps veya mediumda yüksek fps veriyorsa yeterlidir. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.