3000 TL Sistem

Soğutucu alman gerekir. Böyle bir işlemci çok ısıncak. Cooler Master bir sıvı soğutma tercih edebilirsin yada başka bir soğutucu illa sıvı soğutma olması gerekmiyor.
Ekran kartı, oyun bilgisayarı için en önemli parça çünkü oyunları bize gösteren ekran kartı.
Ekran kartı alırken paraya acırsan sonra çok acı çekersin.
benim tavsiyem:
1- Asus R9 380 STRIX GAMING 4GB GDDR5 DX12 DirectU II
ya da
MSI GTX960 GAMING 4G GDDR5 4GB 128 Bit Nvidia GoForce Ekran Kartı
Fotoğraflarını aşağıda bulabilirsin.

İşlemci OC edilmediği için aşırı ısınmayacaktır. Ama biraz ses yapabilir. Başka bir işlemci soğutucusuna gerek olmadığını düşünüyorum. Bu bütçede ekran kartından kısmadan da sistem yapılabilir.

Intel yeni nesil i5 ve i7 işlemci kutularına soğutma koymuyor yani iyi bir soğutma şart. Ekran kartı da bu sisteme gayet uygun ekran kartları.
Dediğin işlemciler İ5 6600K ve İ7 6700K. Bu işlemcileri alan overclock için alıyor. Overclock yapan adama stok soğutucu yetmez. Daha iyi soğutucu almak zorundadır. İntel de bunu bilerek soğutucu koymuyor. Çünkü koysa işlemciyi alan o soğutucuyu kullanmayacak, yeni soğutucu alacaktır. Maliyet yükseleceği için de fiyat artacaktır. Ama burada öyle bir durum söz konusu olmadığı için arkadaş stok soğutucuyu rahatlıkla kullanabilir.

Intel yeni nesil i5 ve i7 işlemci kutularına soğutma koymuyor yani iyi bir soğutma şart. Ekran kartı da bu sisteme gayet uygun ekran kartları.

Benim bildiğim i5 6500 6500 için stok fan var. Ekran kartını MSI rx 480 8gb almayı düşünüyorum. Ve evet bende stok fan oc hariç yetiyor ye biliyorum. Burak hocam Ramler anakart falan için Soğutucuya gerek varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…