3000 TL Sistem

Bilmiyorsanız tavsiye vermeyin kardeşim araştırıp öğrenin sonra başkalarına yardımcı olun ısrarla uyumsuz sistemler yazıyorsun.

Hocam, yazmışsınız elinize sağlık bende beğendim lakin güç kaynağı tam yetiyor değil mi sonra 1 ay sonra donanımlar yanmasın yada sıkıntı çıkarmasın. İkinciside 6500 ü 6500 k ya zorlamalı mıyım . Bir de parçalar uyumlu değil mi ? Şimdiden teşekkürler.
Hız aşırtma yapmayacaksanız K'lı işlemci gereksiz olur bence

Burak hocam ben bir haftalığına tatile çıkıyorum o yüzden geç cevap verebilirim. Bizim sistem ekran kartsız 2200 tlydi. Ekran kartının özel soğutmalı modelleri 1200tl çıkacak deniliyor her yerde. Masraf 3400 e kdr çıktı ;( (Msi rx 480 8gb). Diğer parçalardan azıcık kıssak mı diyorum?

Son düzenleme:
Burak hocam ben bir haftalığına tatile çıkıyorum o yüzden geç cevap verebilirim. Bizim sistem ekran kartsız 2200 tlydi. Ekran kartının özel soğutmalı modelleri 1200tl çıkacak deniliyor her yerde. Masraf 3400 e kdr çıktı ;( (Msi rx 480 8gb). Diğer parçalardan azıcık kıssak mı diyorum?
Ramden 8 GB kısılabilir. İşlemci i5 6400 yapılabilir. Kasa güç kaynaklı alınabilir. Anakart MSI H110M PRO VD yapılabilir.

Anakartı değiştir. Çünkü anakart 2133 MHz. Ram 2400 MHz. Anakartı şununla değiştir derim:

Dosya Ekleri

• bandicam 2016-07-08 11-14-35-224.jpg
    bandicam 2016-07-08 11-14-35-224.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 91
Hocam işlemciyle gelen stok soğutucu yeterli olur mu. İşlemci ve ekran kartı hariç soğutucu ya gerek yok herhalde. Bir de önerdiğiniz kasa ferah mı. Artık sabırsızlanıyorum. ilk önerdiğiniz sistemin yanına kısılmış haliyle alacam sonradan bazı parçaları kastınız artık nefesleri tuttuk ekran kartını bekliyoruz.

Tatilden dönüyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı