3000 TL telefon önerisi

Redmi Note 9 Pro olabilir. Ama şu sorunu da göz önünde bulundur. Telefonun ayarlarında bile reklam çıkıyor şaka gibi. O kadar para verip alıyorsun ama ayarlarda müziklerde dosya yöneticisinde Full reklam var. Bu ciddi bir sorun bence. İnsanın canı sıkılıyor. ( Note 10 Lite kullanıyorum)

Realme 7'de de kamera çok iyi çekmiyor dediler iki konu önce. Kafam karışık.
YouTube üzerinden testlerine bakabilirsiniz, eğer daha iyi kamera isterseniz bütçenizi arttırıp Oppo Reno 4 veya Samsung Galaxy M51 almanızı tavsiye ederim.
Redmi Note 9 Pro olabilir. Ama şu sorunu da göz önünde bulundur. Telefonun ayarlarında bile reklam çıkıyor şaka gibi. O kadar para verip alıyorsun ama ayarlarda müziklerde dosya yöneticisinde Full reklam var. Bu ciddi bir sorun bence. İnsanın canı sıkılıyor. ( Note 10 Lite kullanıyorum)
Reklamlar 2 dakikalık ayarlama ile kapatılabiliyor. Note 9 serisinde eski kasalarda kamerasına toz kaçıyor, ben Realme 7 alınmasını tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı