Barbara Palvin Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 364 23 Mart 2021 #1 3000 TL civarı, maksimum 3300 TL'ye telefon bakıyorum. Önerileriniz nelerdir?
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #2 Barbara Palvin dedi: 3000 TL civarı, maksimum 3300 TL'ye telefon bakıyorum. Önerileriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Telefonu ne ağırlıklı kullanacaksınız?
Barbara Palvin dedi: 3000 TL civarı, maksimum 3300 TL'ye telefon bakıyorum. Önerileriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... Telefonu ne ağırlıklı kullanacaksınız?
Barbara Palvin Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 364 24 Mart 2021 #3 HaWlI KuLlANIcI dedi: Telefonu ne ağırlıklı kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... Oyun oynayacağımı düşünmüyorum genel olarak YouTube Instagram Twitter gibi uygulamaları kullanacağım.
HaWlI KuLlANIcI dedi: Telefonu ne ağırlıklı kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... Oyun oynayacağımı düşünmüyorum genel olarak YouTube Instagram Twitter gibi uygulamaları kullanacağım.
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #4 Barbara Palvin dedi: Oyun oynayacağımı düşünmüyorum genel olarak YouTube Instagram Twitter gibi uygulamaları kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam anladığım kadarıyla, Hz sizin için o kadar önemli değil. Eğer telefonun ağır ve kaba olması canınızı sıkmazsa M51'e bakın. Sıkarsa Reno 4 ve A71'e bakabilirsiniz. İsterseniz detay verebilirim.
Barbara Palvin dedi: Oyun oynayacağımı düşünmüyorum genel olarak YouTube Instagram Twitter gibi uygulamaları kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam anladığım kadarıyla, Hz sizin için o kadar önemli değil. Eğer telefonun ağır ve kaba olması canınızı sıkmazsa M51'e bakın. Sıkarsa Reno 4 ve A71'e bakabilirsiniz. İsterseniz detay verebilirim.
hAllederiz Kilopat Katılım 20 Eylül 2019 Mesajlar 1.122 Çözümler 2 25 Mart 2021 #5 HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam anladığım kadarıyla, Hz sizin için o kadar önemli değil. Eğer telefonun ağır ve kaba olması canınızı sıkmazsa M51'e bakın. Sıkarsa Reno 4 ve A71'e bakabilirsiniz. İsterseniz detay verebilirim. Genişletmek için tıkla... 3000 tl ye 2. el İphone 7 Plus alınması mantıklı mı
HaWlI KuLlANIcI dedi: Hocam anladığım kadarıyla, Hz sizin için o kadar önemli değil. Eğer telefonun ağır ve kaba olması canınızı sıkmazsa M51'e bakın. Sıkarsa Reno 4 ve A71'e bakabilirsiniz. İsterseniz detay verebilirim. Genişletmek için tıkla... 3000 tl ye 2. el İphone 7 Plus alınması mantıklı mı
HaWlI KuLlANIcI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 5.038 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #6 hAllederiz dedi: 3000 TL'ye 2. el iPhone 7 Plus alınması mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam, yakın zamanda desteğinin kesileceğini hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyorsam düzeltin.
hAllederiz dedi: 3000 TL'ye 2. el iPhone 7 Plus alınması mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam, yakın zamanda desteğinin kesileceğini hatırlıyorum. Yanlış hatırlıyorsam düzeltin.
dogus aluc Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 312 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 1050Tİ 4GB 16GB RAM Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #7 Redmi Note 8 Pro kullanmış biri olarak kesinlikle öneririm kamera batarya perf. çok tatmin edici
maleniaa Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 733 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #8 Xiaomi Poco X3 NFC 128GB Cep Telefonu (Resmi Distribütör Garantili) Xiaomi Poco X3 NFC 128GB Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın! www.ciceksepeti.com Hocam 250 TL çıkarsanız bu var.
Xiaomi Poco X3 NFC 128GB Cep Telefonu (Resmi Distribütör Garantili) Xiaomi Poco X3 NFC 128GB Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın! www.ciceksepeti.com Hocam 250 TL çıkarsanız bu var.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 6 Çözümler 9 25 Mart 2021 #9 maleniaa dedi: Xiaomi Poco X3 NFC 128GB Cep Telefonu (Resmi Distribütör Garantili) Xiaomi Poco X3 NFC 128GB Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın! www.ciceksepeti.com Hocam 250 TL çıkarsanız bu var. Genişletmek için tıkla... Yazılım sıkıntılı olmaz.
maleniaa dedi: Xiaomi Poco X3 NFC 128GB Cep Telefonu (Resmi Distribütör Garantili) Xiaomi Poco X3 NFC 128GB Cep Telefonu (Xiaomi Türkiye Garantili) ürününün fiyatını öğrenmek ve online sipariş vermek için tıklayın! www.ciceksepeti.com Hocam 250 TL çıkarsanız bu var. Genişletmek için tıkla... Yazılım sıkıntılı olmaz.
hahahahah Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.112 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #10 VİPER34 dedi: Yazılım sıkıntılı olmaz. Genişletmek için tıkla... Tutturmuşsunuz yazılım sıkıntılı diye bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz. Birkaç aydır kullanıyorum arayüz ile sıkıntı yaşamadım. Kullanmadan yorum yapmayın.
VİPER34 dedi: Yazılım sıkıntılı olmaz. Genişletmek için tıkla... Tutturmuşsunuz yazılım sıkıntılı diye bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz. Birkaç aydır kullanıyorum arayüz ile sıkıntı yaşamadım. Kullanmadan yorum yapmayın.