3000 TL telefon önerisi

Xiaomi'i Huawei'e veya Samsung da önerebileceğiniz var mı?
Bu fiyat bandında bana göre fiyatının tam anlamıyla hakkını veren Huawei, Xiaomi, Samsung bulunmuyor. Eğer tamamen oyun odaklı kullanacaksanız bütçenizi artırıp Xiaomi Poco X3 Pro alabilirsiniz, o fiyata Snapdragon 860 kadar güçlü bir işlemciye sahip cihaz yok. Huawei olarak P40 Lite önerebilirim fakat Google hizmetleri bulunmuyor.

(ısrarlar zorluyorum, kusura bakmayın).
Hayır, ne kusuru olacak? Bu marka durumunu anlıyorum. Realme'ye güvenebilirsiniz, Oppo'nun alt markasıdır. Color OS'a çok benzer bir arayüze sahip, düşük bütçeye gayet güzel cihazları bulunuyor. Samsung için en az M51, A52 bütçesine çıkılması gerektiğini düşünüyorum.

Bu fiyat bandında bana göre fiyatının tam anlamıyla hakkını veren Huawei, Xiaomi, Samsung bulunmuyor. Eğer tamamen oyun odaklı kullanacaksanız bütçenizi artırıp Xiaomi POCO X3 Pro alabilirsiniz, o fiyata Snapdragon 860 kadar güçlü bir işlemciye sahip cihaz yok. Huawei olarak P40 Lite önerebilirim fakat Google hizmetleri bulunmuyor.

Hayır, ne kusuru olacak? Bu marka durumunu anlıyorum. Realme'ye güvenebilirsiniz, Oppo'nun alt markasıdır. Color OS'a çok benzer bir arayüze sahip, düşük bütçeye gayet güzel cihazları bulunuyor. Samsung için en az M51, A52 bütçesine çıkılması gerektiğini düşünüyorum.

Samsung A31 alınmaz mı Realme 7 varken. (nedeniyle açıklarsanız çok iyi olur) :) bir de A31 kullanan arkadaşım çok memnun onun tavsiyesi üzerinden almayı düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyat bandında bana göre fiyatının tam anlamıyla hakkını veren Huawei, Xiaomi, Samsung bulunmuyor. Eğer tamamen oyun odaklı kullanacaksanız bütçenizi artırıp Xiaomi Poco X3 Pro alabilirsiniz, o fiyata Snapdragon 860 kadar güçlü bir işlemciye sahip cihaz yok. Huawei olarak P40 Lite önerebilirim fakat Google hizmetleri bulunmuyor.

Sizin Redmi 9 hakkında düşünceleriniz nedir? Note 9'dan daha ucuz. 2300TL.
Orta seviye sayılabilecek bir telefon. G80 kullanıyor yani yeterli bir telefon için. Çok beklentiniz yoksa alınabilir. Özelliklerine göre cidden ucuz.
P40 Lite nasıldır?

Samsung A31 alınmaz mı Realme 7 varken. (nedeniyle açıklarsanız çok iyi olur) :) bir de A31 kullanan arkadaşım çok memnun onun tavsiyesi üzerinden almayı düşündüm.
Hocam Poco x3 PRO şu an 3400TL NFC de olan sıkıntılar yok yazılımında yeni sürümle güncellemişler sanırım. Fiyat artışı yapıp onu alabilirsiniz SD 860 sizi rahat 4 yıl götürür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı