3000 TL Telefon Tavsiyesi

Uzunca bir süre güncelleme alacak hız, performans ve batarya gibi benim önem verdiğim özelliklerde kendi klansmanındaki telefonlardan daha iyi olan bir telefon arıyorum. Ekran/Kasa oranı, ekran büyüklüğü ve kamera performansı ortalamanın üstünde olması bana yeterli. Araştırmalarım sonucu şu telefonlara ulaştım. Sizce hangisi istediğim özelliklere uygundur. Aşağıda olmayan bir telefonu da önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
  • Xiaomi mi 6
  • OnePlus 5T
  • Samsung FE
  • Xiaomi mi mix 2
  • Huawie Mate 10

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba xiaomi mi mix 2 ön tasarım kamera yerleşme yeri olarak iyi değil xiaomi mi6 kamera da geri oneplus 5t güvenlik konusunda iyi değil bilgilerine kolayca girebiliyorlar Huawei mate 10 ekranı çok geniş güzel durmuyor ekran parlaklığı düşük
Burda önereceğim cihaz note fe toplam paket olarak neredeyse kusursuz sayılan cihaz

Merhaba xiaomi mi mix 2 ön tasarım kamera yerleşme yeri olarak iyi değil xiaomi mi6 kamera da geri oneplus 5t güvenlik konusunda iyi değil bilgilerine kolayca girebiliyorlar Huawei mate 10 ekranı çok geniş güzel durmuyor ekran parlaklığı düşük
Burda önereceğim cihaz note fe toplam paket olarak neredeyse kusursuz sayılan cihaz
Oneplus'ın güvenlik sistemi benim de kafamı kurcalıyor. Yoksa onu almayı düşünüyorum. Samsung Note FE hakkındaki düşünceni dikkate alacağım. Teşekkürler.

Mi 8 harika bir telefon ama Türkiye'ye geliş fiyatı 3200 lira olacağından ve yakın bir tarihte gelebileceğini düşünmediğimden Mi 8'i kafamdan sildim. Yine de önerin için teşekkür ederim.
Mi 8 telefonu 3 farklı seçenekte satışa sunulmuş. SE versiyonu 2600 lira civarı olacaktır. Mİ 6 veya Mi Note 3 öneririm. Kendim Mi note 3 kullanıyorum, kamera olarak daha iyi.

Mi 8 telefonu 3 farklı seçenekte satışa sunulmuş. SE versiyonu 2600 lira civarı olacaktır. Mİ 6 veya Mi Note 3 öneririm. Kendim Mi note 3 kullanıyorum, kamera olarak daha iyi.
Teşekkürler.
https://www.hepsiburada.com/huawei-mate-10-tek-sim-ithalatci-garantili-p-uHBV00000BMQ3D
Hepsiburada satıcısından mate 10 almaya karar verdim. Diğer satıcılara göre daha güvenilir olduğunu ve bir sıkıntı olduğunda servis konusunda bana yardımcı olabileceklerini düşündüm. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı