3000 TL telefon tavsiyesi

GladiusS

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar 1.5 yıldır kullandığım iPhone 6 16 GB'ın gerek performans gerek batarya gerekte alan yönünde 16 GB'ın bana yetmemesi üzerine yeni telefon almak istiyorum.

IOS 11 güncellemesiyle iPhone'ların yavaşlaması beni Apple'den bir daha cihaz alınır mı alınmaz mı çelişkesine soktu. Tabii yeni nesil telefonlarında bu sorunlar yok ama fiyatları tuzlu.

Genel olarak aklımda 3 telefon var S8, Mi8 ve iPhone 7. Bu telefonlar içerisinde hangisini almamı önerirsiniz? Ya da bu bütçede kesinlikle bunu al dediğiniz başka telefon var mı?

Telefondan ne istediğime gelecek olursak, önceliğim performans ve pilin uzun götürmesi. 4-5 tane oynadığım ağır oyunlar var (PUBG tarzı) onun haricinde genelliklede sosyal medya kullanan birisiyim. Kamerasında portre modu bulunan telefon benim için bir adım önde bu özellik olursa tadından yenmez[emoji4] Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 7. Uzun zaman Apple kullanmışsın zaten kalitesini kendin biliyorsun. Yavaşlama olayına yapacak bir şey yok, genel bütün teknolojik cihazların sorunu bu, kaldı ki, uzun yıllar android kullanmış biri olarak bence bu durumda en çok başa bela olan yine android. Şu durumda da "BANA GÖRE" attan inip eşeğe binmenin lüzumu yok.

Ekleme yapıyorum.
Biraz süre daha ıphone 6 kullanacağım. Yeni beklenmeye değer cihazlar varmı bilmiyorum. Ama yeni çıkacak ıphone’ları bekleyebilirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı