3000 TL ve altı NumLock bulunan mekanik klavye önerisi

Önerim kahverengi switchtir. Red switchten sesli ve hissiyatlı ama blue switchten daha sessizdir yani ideal bir switchtir. Ak992 Türkçe düzen değil haberiniz olsun ama Windows dilini Türkçe yaptığınız sürece Türkçeymiş gibi kullanabilirsiniz.

Tam custom ile uğraşılmaz bence. Ak992 veya Scope II NX öneririm ben de.
Hocam bir şey sormak istiyorum. Amazonda değerlendirmelerde birisi Mavi klavye (red switch) tuşlar transparan yazmış doğru mudur? Mavi hali hoşuma gitti bide red switch istiyordum zaten :)

Hocam bir şey sormak istiyorum. Amazonda değerlendirmelerde birisi Mavi klavye (red switch) tuşlar transparan yazmış doğru mudur? Mavi hali hoşuma gitti bide red switch istiyordum zaten :)
Evet transparan, klavye nasıl görünüyor veya sesi nasıl diye merak ediyorsanız bu videoyu atayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet transparan, klavye nasıl görünüyor veya sesi nasıl diye merak ediyorsanız bu videoyu atayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Evet baktım yeşil versiyonunu görmüştüm ilk ama transparan değidi.

Hocam o Fn tuşu neden hep kırmızı renkte uygulamadan onu video sahibi kendimi yapmış yoksa böyle mi? Bu da son sorum sizi de bu saatte yordum kusura bakmayın.

Evet baktım yeşil versiyonunu görmüştüm ilk ama transparan değidi.
Yeşili transparan değil diye biliyorum mavi rengi transparan.

Hocam o Fn tuşu neden hep kırmızı renkte uygulamadan onu video sahibi kendimi yapmış yoksa böyle mi? Bu da son sorum sizi de bu saatte yordum kusura bakmayın.
Uygulamasından RGB renklerini ayarlayabiliyor olmanız lazım ayarlarsınız oradan.

Yeşili transparan değil diye biliyorum mavi rengi transparan.

Uygulamasından RGB renklerini ayarlayabiliyor olmanız lazım ayarlarsınız oradan.

Hocam şu iyiymiş;
Bunun daha ucuz yollusu var mıdır?

Hocam şu iyiymiş;
Bunun daha ucuz yollusu var mıdır?
Bitmediyse geri ödeme kampanyası var hocam.
?hash=9331a8e67958506a07fe0a422a3e4d4b.png

Dosya Ekleri

• 1721437768718.png
    1721437768718.png
    18,1 KB · Görüntüleme: 17
Bu var ama bebek gibi bakman lazım.Keycaps kırılırsa keycaps bulma ihtimalin düşük.

Eki Görüntüle 2258292
Evet 1033 TL ödemesi varmış.Kesinlikle bu alınmalı RX yerine.

Eki Görüntüle 2258292

Hocam bu ne oluyor tam olarak ben şimdi buradan klavyeyi aldım diyelim;
Buradan kalvyeyi aldığımda bunlara fatura yolluyoruz 1000 liraasını gerimi veriyorlar yâni klavye 2 bin TL'ye mi gelmiş oluyor?

Eki Görüntüle 2258292
?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı