Hocam bir şey sormak istiyorum. Amazonda değerlendirmelerde birisi Mavi klavye (red switch) tuşlar transparan yazmış doğru mudur? Mavi hali hoşuma gitti bide red switch istiyordum zatenÖnerim kahverengi switchtir. Red switchten sesli ve hissiyatlı ama blue switchten daha sessizdir yani ideal bir switchtir. Ak992 Türkçe düzen değil haberiniz olsun ama Windows dilini Türkçe yaptığınız sürece Türkçeymiş gibi kullanabilirsiniz.
Tam custom ile uğraşılmaz bence. Ak992 veya Scope II NX öneririm ben de.
Evet transparan, klavye nasıl görünüyor veya sesi nasıl diye merak ediyorsanız bu videoyu atayım.Hocam bir şey sormak istiyorum. Amazonda değerlendirmelerde birisi Mavi klavye (red switch) tuşlar transparan yazmış doğru mudur? Mavi hali hoşuma gitti bide red switch istiyordum zaten
Evet baktım yeşil versiyonunu görmüştüm ilk ama transparan değidi.Evet transparan, klavye nasıl görünüyor veya sesi nasıl diye merak ediyorsanız bu videoyu atayım.
Hocam o Fn tuşu neden hep kırmızı renkte uygulamadan onu video sahibi kendimi yapmış yoksa böyle mi? Bu da son sorum sizi de bu saatte yordum kusura bakmayın.Evet transparan, klavye nasıl görünüyor veya sesi nasıl diye merak ediyorsanız bu videoyu atayım.
Yeşili transparan değil diye biliyorum mavi rengi transparan.Evet baktım yeşil versiyonunu görmüştüm ilk ama transparan değidi.
Uygulamasından RGB renklerini ayarlayabiliyor olmanız lazım ayarlarsınız oradan.Hocam o Fn tuşu neden hep kırmızı renkte uygulamadan onu video sahibi kendimi yapmış yoksa böyle mi? Bu da son sorum sizi de bu saatte yordum kusura bakmayın.
Tamam sağolun.Yeşili transparan değil diye biliyorum mavi rengi transparan.
Uygulamasından RGB renklerini ayarlayabiliyor olmanız lazım ayarlarsınız oradan.
Yeşili transparan değil diye biliyorum mavi rengi transparan.
Uygulamasından RGB renklerini ayarlayabiliyor olmanız lazım ayarlarsınız oradan.
Bitmediyse geri ödeme kampanyası var hocam.Hocam şu iyiymiş;
Bunun daha ucuz yollusu var mıdır?Asus Rog Strix Scope II NX Snow Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Rog Strix Scope II NX Snow Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Rog Strix Scope II NX Snow Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 4.130,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Evet 1033 TL ödemesi varmış.Kesinlikle bu alınmalı RX yerine.
Stok yok attığın üründe.Bu var ama bebek gibi bakman lazım.Keycaps kırılırsa keycaps bulma ihtimalin düşük.ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye
Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin.www.gaming.gen.tr
Evet 1033 TL ödemesi varmış.Kesinlikle bu alınmalı RX yerine.
?