3000 TL Wireless kulaklık önerisi

Bütçe ne kadar yükselir?



Küçük ve rahat değil.
Böyle bir şey buldum nasıldır sizce?
 
G535 satın aldım. Ertesi gün iade etmek için ürünü aldığım siteye geri yolladım. Ben de sizin attığınız sitenin yan sanayisi olan Laptopcom sitesinden satın aldım. Ürün benim kafama biraz küçük geldi ve kulaklığın sesi mikrofona yansıyordu. Her şeyi denedim ama mikrofonun ses alma durumunu bir türlü çözemedim. İade yapmak için geri gönderdim henüz sonuç belli değil, hijyenden ötürü ürünü alamayacaklarını söylediler. Ben de ürünün ayıplı olduğunu söyleyip iadeyi bir şekil kabul ettirmeye çalışacağım. Maksimum 1 saat kullandım zaten, kutusu da tertemizdi ama biraz sıkıntı çıkarıyorlar bu konuda.
 
Böyle bir şey buldum nasıldır sizce?

Bunu denemedim ama iyi diyorlardı.

Ürün benim kafama biraz küçük geldi.

Bu arada bende yaşadım fakat küçüklüğünden çok rahat değil gibi.
 
İkisini de denedim Corsair daha büyük ve kafana göre ayarlarsın, nova 4P denedim en son seviyeye getirmeme rağmen küçücük sadece bu kulaklıkda yaşadım küçüklük şeyini.

Senin kafan çok büyük olabilir ama her kafaya uymayacağı anlamına gelmez. Arctis Nova 4 çok daha hafif, Void Elite'in pil ömrü 16 saat, nova 4'ün 36 saat.
 
Senin kafan çok büyük olabilir ama her kafaya uymayacağı anlamına gelmez. Arctis Nova 4 çok daha hafif, Void Elite'in pil ömrü 16 saat, nova 4'ün 36 saat.

Ses kalitesi çok daha iyi nova serisine görede ondan.

Böyle bir şey buldum nasıldır sizce?

O bütçeye çıkıyorsanız bence bunu alın.
 
Kafam karıştı.
Daha detaylı yazayım.

Stüdyo kulaklığından tutun oyuncu kulaklıklarına, wireless kulaklıklara kadar çok çeşit kulaklık kullandım. Kişiye göre tercih değişir hocam. Ben open-back tercih ederim daha çok, çünkü kulağımın terlemesinden hoşlanmam. Deri yerine kumaş tercih ederim aynı sizin gibi.

Rtings sitesinde belli başlı kulaklıklar profesyonel incelemeye alınır. Cloud Flight Wireless'ın da incelemesi yapılmış. HyperX Cloud Flight Review

Bass konusunda zayıf, müzik performansında çok iyi değil. Ama gaming konusunda iyi gibi. Çünkü stereo imaging performansı harika. Cloud 2'den bile daha iyi ayrıştırıyor sesi. Imaging'i gelen seslerin hangi yönden geldiğini ayıran, karmaşık ortamdaki sesleri birbirinden ayrıştıran özellik gibi düşünebilirsin. Cloud 2 kadar olmasa da konforlu demişler. Gaming için alınır bence, ama treble ve bass konusunda müzik performansı çok iyi değil. Corsair Elite'in de müzik performansı çok iyi değil. Müzik performansı olarak zaten çoğu gaming kulaklık vasat bence. Cloud II'nin müzik performansı oldukça iyiydi fakat yine de beş yüz liralık stüdyo kulaklığından daha kötü :D

Oyuncu kulaklığı arıyorum dediğiniz için Cloud Flight Wireless'ı tavsiye ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı