Artun İmamoğlu
Hectopat
Daha fazla
Saçmalamayın.AMD kartta Sapphire iyi diye birşey hiçbir zaman olmadı. Sapphire genel olarak sorun çıkaran kartlar üretir. Her ne kadar eski zamanlarda iyi ürünler üretmişde olsa asla ama asla Msi yada Asus kalitesinde değildir, bu gidişata göre de olamayacakta.
Kaç ürününü kullandınız da şu sözleri sarfedebiliyorsunuz merak ediyorum açıkcası. İşim gereği belkide 30 civarı modelini denedim. İstediğiniz yerden karşılaştırın. Daima diğer modellere nazaran daha sıcak ve sesli çalışan, daha fazla sorun çıkaran modeller üretiyorlar. Sapphire genel olarak başarısız bir firmadır. Asus ile kıyaslamanız ise deli saçmasıdır. Asus'un AMD tabanlı birsürü kartını kullandım, pekte bir sorunla karşılaşamadım açıkcası, sizden duymak isterim.MSI'a kalitesiz demedim zira gayet güzel ürünleri var. Ancak konu AMD olunca arkadaşında dediği gibi Asus... Kelimeler kifayetsiz resmen, verilen o paraya yazık. Ancak Sapphire'in de MSI dan eksik kalan tek yanı ejderhasıdır. Yeni Nitro serisiyle MSI dan daha iyi olduğu yönleri bile vardır. Vatana gidip malzeme kalitesine de bakabilirsiniz. Sapphire Üretim ve Malzeme Kalitesi Nasıldır? bu konuda bulabilirsiniz o özellikleri.
Hocam size bir soru sormak istiyorum söz konusu teknoloji ve kalite ise akla gelen ilk ülkelerden biri Almanyadır ve neredeyse tüm Almanlar Sapphire kullanıyor bunun nedeni nedir ? Acaba Türkiye'ye gelen ürünler mi arızalı ?Kaç ürününü kullandınız da şu sözleri sarfedebiliyorsunuz merak ediyorum açıkcası. İşim gereği belkide 30 civarı modelini denedim. İstediğiniz yerden karşılaştırın. Daima diğer modellere nazaran daha sıcak ve sesli çalışan, daha fazla sorun çıkaran modeller üretiyorlar. Sapphire genel olarak başarısız bir firmadır. Asus ile kıyaslamanız ise deli saçmasıdır. Asus'un AMD tabanlı birsürü kartını kullandım, pekte bir sorunla karşılaşamadım açıkcası, sizden duymak isterim.
Nitro serilerinde değişim olsa da bu kaideyi bozmaz.
Açıkcası konu hakkında pek fikrim yok ve Almanlar gerçekten böyle mi diyor bilmiyorum. Eski kartlarını kullanan çoğu kişi zaten biliyordur, Sapphire genel itibariyle diğerlerine nazaran daha fazla sorun çıkaran kartlar üretiyor. Türkiye'ye mi sorunlu gönderiliyor yoksa Almanya'ya özel ürün mü yapılıyor orasını bilmiyorum.Hocam size bir soru sormak istiyorum söz konusu teknoloji ve kalite ise akla gelen ilk ülkelerden biri Almanyadır ve neredeyse tüm Almanlar Sapphire kullanıyor bunun nedeni nedir ? Acaba Türkiye'ye gelen ürünler mi arızalı ?
Bakın sizde eski kartları diyorsunuz bizim burada tavsiye ettiklerimiz genellikle Nitro serisiAçıkcası konu hakkında pek fikrim yok ve Almanlar gerçekten böyle mi diyor bilmiyorum. Eski kartlarını kullanan çoğu kişi zaten biliyordur, Sapphire genel itibariyle diğerlerine nazaran daha fazla sorun çıkaran kartlar üretiyor. Türkiye'ye mi sorunlu gönderiliyor yoksa Almanya'ya özel ürün mü yapılıyor orasını bilmiyorum.
Üstteki mesajımda Nitro serisi ile nispeten iyi işler çıkardığını zaten belirttim incelerseniz.Bakın sizde eski kartları diyorsunuz bizim burada tavsiye ettiklerimiz genellikle Nitro serisi
İyide anlamadığım şey 4890'ın bütün oyunları yüksek ayarda açmasının Sapphire'in kalitesi ile ne alakası var ? Burada AMD'nin başarısını görmüş oluruz en fazla.Eski kartları kötü diyorsunuz ama size şöyle söyleyeyim eski sistemimde Sapphire Vapor-X HD 4890 vardı. DX10.1 e kadar olan oyunları (1680x1050 çözünürlükte) Crysis 2, Battlefield 3, FarCry 3, Modern Warfare 3,GTA 4 gibi bütün oyunları Yüksek ayarlarda(Yer yer Ultra) bana sorunsuz oynattı. Sistemi şöyle göstereyim CPU-Z VALIDATOR. Hala da bir köşede durur ve tıkır tıkır da çalışıyor.
İyide anlamadığım şey 4890'ın bütün oyunları yüksek ayarda açmasının Sapphire'in kalitesi ile ne alakası var ? Burada AMD'nin başarısını görmüş oluruz en fazla.