3000 TL Yükseltilebilir Sistem Toplama

Ne demek gayet güzel bir sistem ama işte 8 GB RAM eğer ilerde GTX 1070 düşünüyorsanız böyle bir sisteme 8 GB RAM yetmez. Bence Coffie Lake ailesinin F/P olarak en iyi işlemcisi i5 8600K.

Sistemde ekran kartını göremedim? Tam olarak anlayamadım toplamak istediğiniz sistemi toplam 3.000TL bütçe ile ekran kartı dahil bir sistem toplamıyor muyuz?

Ekran kartına gerek yok bence oynayacağım oyunlar belli. Lol, Gta 5, Overwatch gibi CPU ağırlıklı oyunlar. Bir süre UHD 630 yeter diye düşünüyorum sizce yeter mi ?

LoL ve CS:GO için yeter. GTA 5 ve Overwatch için emin değilim. İşlemciden yana sıkıntı yok ama içinde ki GPU ne kadar yeter bilmiyorum.

LoL ve CS:GO için yeter. GTA 5 ve Overwatch için emin değilim. İşlemciden yana sıkıntı yok ama içinde ki GPU ne kadar yeter bilmiyorum.
İnternetten benchmark videolarına baktım sonuçlar iyi denemek kaldı bize de

Hayırlı olsun o zaman. Çok sıkıntı yaşarsan GT 1030 alabilirsin geçici olarak. Kasa için zevkine göre alabilirsin sana kalmış. İlla benim önerdiğimi almak zorunda değilsin. Eğer çok uzun süre ekran kartı almayacaksan. İ3 8100 - GTX 1060 sığar bu bütçeye.

2018'in 2. haftasına doğru 8. nesil için uygun fiyatlı anakartlar çıkacak onları beklesem daha mantıklı değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…