3000 TL Yükseltilebilir Sistem Toplama

Sistemde ekran kartını göremedim? Tam olarak anlayamadım toplamak istediğiniz sistemi toplam 3.000TL bütçe ile ekran kartı dahil bir sistem toplamıyor muyuz?

Ekran kartına gerek yok bence oynayacağım oyunlar belli. Lol, Gta 5, Overwatch gibi CPU ağırlıklı oyunlar. Bir süre UHD 630 yeter diye düşünüyorum sizce yeter mi ?

Hayırlı olsun o zaman. Çok sıkıntı yaşarsan GT 1030 alabilirsin geçici olarak. Kasa için zevkine göre alabilirsin sana kalmış. İlla benim önerdiğimi almak zorunda değilsin. Eğer çok uzun süre ekran kartı almayacaksan. İ3 8100 - GTX 1060 sığar bu bütçeye.

Hayırlı olsun o zaman. Çok sıkıntı yaşarsan GT 1030 alabilirsin geçici olarak. Kasa için zevkine göre alabilirsin sana kalmış. İlla benim önerdiğimi almak zorunda değilsin. Eğer çok uzun süre ekran kartı almayacaksan. İ3 8100 - GTX 1060 sığar bu bütçeye.
2018'in 2. haftasına doğru 8. nesil için uygun fiyatlı anakartlar çıkacak onları beklesem daha mantıklı değil mi ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı