3000 TL'lik bir sisteme GTX970 olur mu?

Sizce hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    24
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 3000 TL'lik bir sistem istiyorum ama ekran kartı konusunda kararsızım. İşlemci olarak AMD FX-6300 koyacağım ama GTX 970'i son haddine kadar kullanabilir miyim? Şöyle söyleyeyim Murat 131'e Ferrari motoru takılmış gibi olmasını istemiyorum. Teşekkürler iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten ekran kartını aldıktan sonra hepimiz DSR kullanacağız. Bu malum. 1080P'de Overclock ile kurtarabiliriz. Kurtaramazsak DSR ile 2K'da oynarız. Oynayamadığımız oyunlarda ise zaten işlemci kullanımı pek de yüksek olmuyor.
Biraz açıklar mısın? Tam anlamadım. :(

Son düzenleme:
Dsr teknolojisi Sayesinde 1080p monitörde 2k çözünürlük alarak darboğazın önüne geçiyorsun.
Nvidia DSR Teknoloji işlemci darboğazı azaltılabilir mi?
Buradan bakabilirsin. Bu kartı alırsan güzel olur ve ben msi öneriyorum. Çünkü msi Fan teknolojisindeki yenilikleriyle önde olan yarışta daha öne geçti. Tek fan çalışırken diğerini kapatabilmesi güzel bir durum. Bu arada ikisi de tamamen durabiliyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı