FX8350 Tabanlı Sisteme GTX970 Uyumlu Olur mu?

Arkadaşlar darboğazı ortadan kaldırmak için ne yapmam lazım. Gtx 970 alsam FX 8350 - Gtx 970'
i besliyebilir mi ? yoksa hem işlemci hem ekran kartını mı değiştireyim .. Tekrar söylüyorum Gta 5 Wwe 2k15 Fifa 15 ve çıkacak olan Fifa 16 oyunlarını oynucam.. Şimdiden Teşekkürler

arkadaşlar konu biraz sapmış olcak ama birşey soracağım ben 20 güne yakın süre sonra işlemcim ve ekran kartım gelcek diğer parçalarda sıfır alcağım parçalar şunlar ; Zalman Z11 Neo ~ ASUS M5A97 LE R2.0 ~ Hyper 212 EVO ~ Kingston HyperX Beast (2x4)GB 1600MHz ~ VS 650
Benim sorum şu bende GTX970 alcam ve FX8350 alcam FX8350 ye nasıl overclock yaparım sistemim yetermi overclock yapmaya

Ben edeyim,birincisi gtx 970 gta5 i rahat rahat 70 80 fps te oynataniliyor very hıgh da ama tavsiyem kesinlikle intel yani bir 4460 alınsa ne darboğaz ne birşey hiçbirşey yaşamazsınız ama AMD fx8350 size bahsedildiği gibi oyunlarda hele intele göre ciddi ciddi 10 15 fps düşüş yaşıyor ve sıkıntılı yani size nasıl anlatiyim directx12 ile 8 çekirdek kullanılırmı konusunda merak edenler lütfen benim yorumumu okuyun lütfen,AMD yerine intel alınması size çok daha iyi performans ve memnuniyet gösterecektir ama yinede seçim sizin...

Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkürler. anladığım FX 8350 - Gtx 970 pek uyumlu olmaz peki benim ne yapmam İşlemci - anakart - Ekran kartı mı alayım yoksa sadece Ekran kartı mı alıyım bu darboğaz' ı kaldırmak için sorun yaşamadan rahat rahat oynamak için

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı