3000 TL'lik oyun canavarı

Gerçekten fiyatına göre, çok güzel bir laptop bir şey sormak istiyorum. arkdaşlar acaba bu leptop kaç sene gider ultra,meduim vs, şimdiden teşşekürler.

- - - Güncellendi - - -

Birde bir şey sormak istiyorum. Öğrenci olduğum için hem en ucuzu hemde en iyisini almak isterim. Yani ben lise 1 e gidiyorum. Lise 1 bitince yaz tatilinde alıcam laptopu. O zmana kadar sizce bu laptobun bu durumu ne olur veya daha iyi laptoplar çıkar mı? Bu arada yazım kurallarına oldukça dikkat ettim. Umarım bir yanlışık çıkmaz :D

- - - Güncellendi - - -

Bu arada oyunları ultra, high derken crysis 3 gta 5 watch dogs tarzı oyunlardan bahsediyorum.
 
Laptoplarda ultra ayarları oynatmaz demem ama çok zorlarsanız ısınma sorunları ortaya çıkabilir. Kaç yıl götürür. Bu sizin ne anlamda kullandığınıza bağlı. Şuanda 7yıllık laptop kullanan arkadaşlarım var onlara göre daha 4yıl götürür bu sistem. Dediğim gibi ne anlandığına bağlı :) Oyun içinse tahmini 2yıl kadar gider :)
 
O kadar az mı ? Bence o kadar az olmamalı. Yani bi ultrada 2 sene gider 2-3 yıl daha da yüksek veya normalde götürür diye düşünyorum emin misin arkdaşım ?
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı