JiJi
Hectopat
Daha fazla
- Profil Kapağı
- 1522332273
Dediğinize kesinlikle katılıyorum. Muhtemelen eski ekran kartlarını kullananların ısınma sorunu ile çok canı sıkıldı. O kadar para veriyoruz ısınmasın diye düşünülüyor. Bende alırken öyle düşünüp çift fanın altını kabul etmem demiştim. Ancak yeni ekran kartları ısınmıyor. Benim ekran karıtını sonuna kadar zorladım dereceyi geçmedi. Normal oyunlarda 55 dereceyi geçtiğini hatırlamıyorum. O yüzden dediğiniz doğru tek fanlı olsa bile en fazla 10 derece fark eder. Oda performansı etkilemeyecek bir fark olduğunu düşünüyorum.Tek fanlı mini ekran kartının ne mahsuru var acaba anlayamadım? Hatalı üretimmi yanlış üretimmi oluyor mini serileri? Eğer öyle ise bu modellere nasıl onay verilip satışa sunuluyor? Ama boşverin 1050-1060 ları çift fanlı alıp paranızı sokağa atmaya devam edin..
Not: Ekran kartım Gigabyte GTX 1050 TI OC, Kasam Aerocool QS240 Hiç bir ekstra fan takılı değil sadece stok fanlar mevcut.
Yanlış anlamazsanız bulduğunuz kasanın linkini atar mısınız. Kalitesiz bir kasa ve güç kaynağı almamanız için inceleyelim.Kasa mini değil ve soğutma önemli, şu an yukarıda arkadaşın attığı sistemde 1.020 TL gayet hoş bir fiyat değil mi? 800 TL olur tek fanlı kart o zaman alınır.
İlk attığınız sistem için bütçe esnek olabilir 200 TL sıkıntı olucağını zannetmiyorum. Biz kasayı farklı alıcaz 420 tlye içinde 600 W PSU olan bir kasa bulduk. Teşekkürler uğraştığınız için.
Son düzenleme: