3000 TL'ye 1TB M.2 SSD önerisi

werst06

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Arc A750 - Rysen 5 5600 - Asus Prime B550 M-K - 16GB Ram - MLD M300 500GB - Kıoxıa Excerıa Pro 1TB - Thermalright Assasin King 120 SE - XPG Kyber 750W
Merhaba dostlar, anakartımda bir adet boş yer mevcut şu an kullandığım SSD artık yeterli gelmemekte. 1TB maksimum 3000 TL bandında, genelde oyun için kullanacağım bir SSD arıyorum.

Windows kurulacaksa:
Kıoxıa excerıa pro'yu bende istiyorum fakat başka bir forumda bu fiyata alınmaz denmişti hocam. Aklım çok karıştı, 3000 TL bandında efsanedir sanırım bu ssd değil mi?

Kioxia Exceria Pro’yu ben de istiyorum, fakat başka bir forumda “Bu fiyata alınmaz,” denmişti hocam. Aklım çok karıştı. 3000 TL bandında efsanedir sanırım, bu SSD değil mi?
Ara ara 2.800–2.750 bandına düşüyordu, o yüzden demiştir. Yine de hâlâ alınır bir SSD.

Son düzenleme:
Kıoxıa excerıa pro'yu bende istiyorum fakat başka bir forumda bu fiyata alınmaz denmişti hocam. Aklım çok karıştı, 3000 TL bandında efsanedir sanırım bu ssd değil mi?

İndirime giriyor bütçem olsa alacaktım.Kuponlarla vs hepsiburadadan alınabilirdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı