3000 TL'ye 1TB SATA SSD önerisi

Aurora Aksnes

Decapat
Anakart
DANLAIMBAC0 REV:C ANAKART.
Selamlar 1TB M.2 SSD sahibiyim ama bana yetmiyor maalesef, SATA SSD önerisi istiyorum anakartım DANLAIMBAC0 REV:C ANAKART yani Excalibur G770 için alıyorum, bütçem 3000TL ama pek yukarı çıkamam ondan fazla, bir de sizce aldıktan sonra Windows'u SATA SSD'ye kurmam gerekir mi? Format benim için sorun olmaz bilgisayarımda önemli bir şey yok siz ne öneririsiniz?

Bir de sizce aldıktan sonra Windows'u SATA SSD'ye kurmam gerekir mi? Format benim için sorun olmaz bilgisayarımda önemli bir şey yok siz ne öneririsiniz?
Sadece buraya cevap vermek gerekirse: SATA SSD'ye Windows kurmaya gerek yok. SATA SSD'yi alacağın zaman bas formatı ve M.2 SSD'ye kur sistemi. Oyunları SATA SSD'de olsun. Orası azaldığında M.2'ye geçersin ama oyun değil de programları M.2 SSD'ye kur.

Eskiden kullandığım kaliteli SATA'lar vardı onları önerebilirim ve hiç sorun yaşamadım.
Crucial BX500 - Kingston UV400 - WD Green.

Benim önerdiğim SATA SSD'lere forumda laf söyleyen çok vardı da uzun zamandır kullanmışlığım var o SSD'leri.

Fotoğraf falan varsa yedekle. İleride anı olarak kalıyor. Ben bilerek sildim ve pişman oldum. USB al bir tane ve ona yedekle fotoğrafları. Ondan sonra istediğin gibi kullan. Peki Windows modlu mu olacak, yoksa orijinal key var mı?

Orijinal Key'im var hocam bir güzel SATA SSD bulsam rahatlayacağım.

Orijinal Key'im var hocam bir güzel SATA SSD bulsam rahatlayacağım.

Ben bunu buldum, kalitesini tam bilmiyorum. SanDisk, Western Digital'e ait ve güzel bir marka. Bir markanın tüm modelleri iyi olacak diye şart yok. Bunu özellikle belirtmek isterim. Yine de karşıma bir şey çıkarsa link atarım.

Selamlar 1TB M.2 SSD sahibiyim ama bana yetmiyor maalesef, SATA SSD önerisi istiyorum anakartım DANLAIMBAC0 REV:C ANAKART yani Excalibur G770 için alıyorum, bütçem 3000TL ama pek yukarı çıkamam ondan fazla, bir de sizce aldıktan sonra Windows'u SATA SSD'ye kurmam gerekir mi? Format benim için sorun olmaz bilgisayarımda önemli bir şey yok siz ne öneririsiniz?
Şunu tercih edebilirsiniz:

Windows M.2'de kalmaya devam etsin, direk bunu depolama için kullanın. 3500TL'ye de DRAM'li SATA modelleri pek önermem, sonuçta Gen 4 M.2 hızında almak çok kazık oluyor.

WD Blue 3D, Sandisk SSD PLUS 2TB ile aynı donanıma sahip. KC600'e rakip, iyi bir SATA SSD ama şahsen pek sıcak değilim bu fiyatlara.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı