3000 TL'ye 1TB SSD önerisi

Nyaan_Neko

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Birincil SSD olarak WD Black SN710 kullanıyorum, zaten o yüzden bu SSD'yi depolama alanı olarak kullanacağım sadece. 3000 TL bandında 1TB SSD önerirseniz sevinirim. Eğer iyiyse biraz bütçeyi esnetebilirim.

Birincil SSD olarak WD Black SN710 kullanıyorum, zaten o yüzden bu SSD'yi depolama alanı olarak kullanacağım sadece. 3000 TL bandında 1TB SSD önerirseniz sevinirim. Eğer iyiyse biraz bütçeyi esnetebilirim.

Esnetmenize gerek yok Exceria Pro alın geçin.
3080 TL olmuş dün 2800 TL idi.

Kioxia Exceria Pro 1TB
WD Blue SN5000 1TB

seçenekleri sana en uygun olanlardır.

Kasanın havalandırması iyi değilse(veya laptop içine takılacaksa) Exceria Pro'nun aşırı ısınma sorunu dert olabilir. Soğutucu aldıracak bir noktaya gelirse en azından 200-300 lira daha masrafın olacak. Kasan iyiyse veya anakartında zaten soğutucu varsa Exceria Pro fazlasıyla iyidir, başka da kusuru yoktur. M.2 yuvasında ısı dağıtıcısı olmayan laptoplarda ve PS5'de kullanmayın.

SN5000 ise bana kalırsa en güzel depolama amaçlı SSD'lerden birisidir. En yüksek HMB alanı kullanan DRAM'siz SSD'lerden birisidir. Elindeki SN7100 yerine sistem SSD'si olarak takılsa rahatlıkla idare eder. Ekonomik olduğu ve muhtemelen soğutucu masrafı çıkarmayacağı için alternatif olarak önerdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı