Arkadaşlar yukarıdaki gibi 2K, 144 Hz, 1 ms 27 inç ve IPS ekran monitör alacağım. Rekabetçi oyunlar oynuyorum. Ayrıca monitörü 1080P çözünürlükte de kullanabileyim. Çünkü şu anki sistemim 1080P çözünürlüğe uygun. Ekran kartı yükseltmesi yapınca 2K çözünürlüğe çekeceğim. Bütçe 2000-3000 arası.
Sistem:
AMD Ryzen 5 3600X işlemci.
ASUS GeForce ROG STRIX 1650 Super (yükseltme ile RTX 3060 veya RTX 2070 Super olacak).
Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWMXUF 27" 1ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Samsung Odyssey G5 LC27G55TQWMXUF 27" 1ms QHD Freesync Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Acer Predator XB241YUBMIPRZ 24" 1ms G-Sync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Acer Predator XB241YUBMIPRZ 24" 1ms G-Sync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Akakçe sitesi güvenilir sitelerdeki fiyatları toplarlayıp önünüze bir tablo çıkartıyor, yani sistem tavsiyesi yaparken en ucuz parçanın bulunduğu siteyi görmemizi sağlıyor, bir satış/ticaret sitesi değil.
Hocam rekabetçi ve FPS tarzı oyunlar için VA panel tercih etmeniz daha mantıklı olur. IPS panel her ne kadar renkleri dolgulu ve canlı gösterse de ve büyüklükte diğerlerinden üstün olsa da oyun için pek tavsiye etmiyorum ben. TN panelden de olabildiğince uzak kalın. Bu kuralları uygularsanız diğer monitörlerde pek sorun yaşamazsınız bence. Bu arada, açıklamaları ve kullananların da yorumunu okumanızı öneririm. Yıltırmalar, ghostingler ve ölü pikseller yaşanıyor muymuş diye.