3000 TL'ye alınacak teknolojik aletler

xRothaw

Centipat
Arkadaşlar 3000 TL'ye bir sürü teknolojik alet almak istiyorum. Öyle büyük telefon veya bilgisayar falan değil. Mesela bilgisayar mikrofonudur, kulaklıkdır vs. Yani az para vererek (çokta az değil) çok şey almak istiyorum. Teknolojik aletler istiyorum. Araştırıp yazabilen olursa çok teşekkür ederim.

Samsung T5 iyidir, USB 3.0'a alışkın insana "Vay anasınıııı..." dedirtir. X5 daha da iyidir ama Türkiye'de satın alınırsa baş ağrısı yapabilir.

Beyaz eşya ve küçük ev aleti alabilirsin. Örneğin kaliteli bir kurutmalı çamaşır makinesi ciddi anlamda hayatını kolaylaştırır, genellikle yüksek kapasiteli olduklarından yorgan da yıkanabilir ve 15 dakikalık kısa program da bulunur. Yanında temizlik robotu, katı meyve sıkacağı, blender seti, buharlı ütü, filtre kahve makinesi gibi cihazlara bakabilirsin.
Ayrıca Samsung Windfree klimalara da bakmanı öneririm. Elektrik sarfiyatı çok düşük ve ilk 10 dakika dışında çarpma yapmıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı