Wi-Fi 6 modem önerisi

Bütçe
2000-4000
e

evet ama default cihazları yerine kendim daha yüksek performanslı bir ürün almayı düşünmüştüm. Çok pahalıya kaçmadan performans olarak üste çıkabilirim diye düşünüyorum. Wifi 6 desteklemesi vs. de önemli. Yoksa haklısınız.

evet doğru, ben sadece kablosuz performanslarında, kopmalar olmaması, anlık performans düşüşlerinin olmamasını ve wifi6'yı önemsiyorum. Router alıp ekstra kullansam performansta daha fazla artış olur mu?
Kaç cihaz bağlı kullanıyorsun. Verdikleri modemle kablosuzda 900 civarı alamayacağın için hız önemli değilse 500 ya da 750 Mbps paketleri de seçebilirsin. Kopma olmaması ve anlık performans düşüşlerinin olmaması açısından verdikleri cihaz seni tatmin edebilir. Takıldıktan sonra alıp almamaya karar verebilirsin. İleriye dönük bir yatırım olarak evinde Wifi 7'li cihazın olmasa bile Wifi 7 Router da alabilirsin.

Kaç cihaz bağlı kullanıyorsun. Verdikleri modemle kablosuzda 900 civarı alamayacağın için hız önemli değilse 500 ya da 750 Mbps paketleri de seçebilirsin. Kopma olmaması ve anlık performans düşüşlerinin olmaması açısından verdikleri cihaz seni tatmin edebilir. Takıldıktan sonra alıp almamaya karar verebilirsin. İleriye dönük bir yatırım olarak evinde Wi-Fi 7'li cihazın olmasa bile Wi-Fi 7 router da alabilirsin.

Wi-Fi 7 modemler çok pahalı oluyor maalesef yoksa onu istiyorum. Evde ise 3 bilgisayar aktif olarak çalışıyor. 4-5 telefon da yanında. Ve genelde aktif olarak kullanılıyor. Kendi modemleri tatmin eder ama Bufferbloat muhabbeti vs. oluyor bazen genelde çok tatmin etmiyorlar. Teşekkür ederim önerileriniz için.

Wi-Fi 7 modemler çok pahalı oluyor maalesef yoksa onu istiyorum. Evde ise 3 bilgisayar aktif olarak çalışıyor. 4-5 telefon da yanında. Ve genelde aktif olarak kullanılıyor. Kendi modemleri tatmin eder ama Bufferbloat muhabbeti vs. oluyor bazen genelde çok tatmin etmiyorlar. Teşekkür ederim önerileriniz için.
Simetrik internet vermediği için Buffer Bloat'tan kaçışın yok illa olacak. Fazla sayıda cihazın yokmuş. Gayet yeterli olur.
Şu ürün fena değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı