Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sistemin son hali bu. Monitör olarak bunu seçtim çünkü inanılmaz ince ve süt beyazı olduğu için kasa ile uyumlu ms değeri benim için pek önemli değil. Ekran kartı için para hazır fakat Matrix Platinum'u bekleyeceğim, ekran kartı dışında bu hafta sonu bu parçaların hepsini bir aksilik olmazsa satın alacağım inşallah GD 55 stoklarda olur.
mevsres ben de AOC e2243Fw kullanıyorum. Monitör çok ince ve şık. Beyaz olması süper. Görüntüsü de çok canlı ve parlak. AOC'un diğer firmalardan farkı da tasarıma önem veriyor daha çok. Tavsiye ederim.
Hasfell'da i5 serisi "K" ibaresi olan işlemci olmayacağı söyleniyor bilmiyorum. Ayrıca çok pahalı olacaklar ve tabii ki bu işlemciler ile uyumlu anakartlar da pahalı olacak ben zaten işlemci için yenisinin çıkmasını beklemem ekran kartı için beklerim.