3000 TL'ye Bilgisayar Toplama

Öncelikle bu sistem toplama işlemlerinde yeniyim. Yorumun tavsiyen için teşekkür ederim. Ancak bu sistem önerisi Technopat Temmuz Recep abi tarafından önerilen bir sistem.
Dostum forum da yeniyim ve arkadaşın dediği sistemi ilk defa görüyorum arkadaş sistemi bana gösterdi burada alıntı diye bir şey yoktur başka tavsiyelerde bekliyorum çünkü hala kararsızım .)

Adsız.png

Bence sistem iyi oldu tavsiye ederim (y)

Dostum. Doların düşmesini bekliyorum demişsin ama dolar kolayla düşmez.:) Siyasi belirsizlikten dolayı bu böyle gider.
Bende düşmesini bekliyordum ama düşecek gibi değil. Bende bayramdan sonra toplatmaya bakacam.

anakart, ssd ve işlemciden kısıp ekran kartını GTX970 yapabililirsin ayrıca.

Dosya Ekleri

• pahalı.png
    pahalı.png
    32,4 KB · Görüntüleme: 545
Bana göre en iyi sistemi eLieyi adlı arkadaşımız toplamış. Çok çok hoşuma gitti. Yanına birde bütçene göre ekran ve klavye mouse gibi ekipmanlar alırsan mis gibi olur.

Bana göre en iyi sistemi eLieyi adlı arkadaşımız toplamış. Çok çok hoşuma gitti. Yanına birde bütçene göre ekran ve klavye mouse gibi ekipmanlar alırsan mis gibi olur.
evet haklısın fakat bendeki bütçeyi biraz aştı o yüzden yeni sistemler arıyorum YARDIMCI olan herkese TEŞEKKÜRLER arkadaşlar ayrıca bu sistemleri yaptığınız siteyi atabilir misiniz

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı