bulamadım maalesef@IVAR merhaba, bulabildiniz mi?
![]()
Endorfy Thock Wireless Kailh Brown Switch RGB İngilizce Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye (EY5A078)
ARGB aydınlatmalı güçlendirilmiş alüminyum kasa ve PBT Double Shot tuş başlıkları dahil olmak üzere eğlenmek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.www.gaming.gen.tr
Ben de linear sevmediğim için brown switch arıyordum. %75 olmasa da tercihimi bundan yana kullandım.
Hocam klavye nasıl? Şarj soketi klavye altında falan diyeni duydum kablo takılı kullanımı nasıl? Brown switch genel olarak sessiz bir switch mi?@IVAR merhaba, bulabildiniz mi?
![]()
Endorfy Thock Wireless Kailh Brown Switch RGB İngilizce Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye (EY5A078)
ARGB aydınlatmalı güçlendirilmiş alüminyum kasa ve PBT Double Shot tuş başlıkları dahil olmak üzere eğlenmek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.www.gaming.gen.tr
Ben de linear sevmediğim için brown switch arıyordum. %75 olmasa da tercihimi bundan yana kullandım.
Henüz gelmedi. Geldiğinde sizinle görüşlerimi paylaşırım.Hocam klavye nasıl? Şarj soketi klavye altında falan diyeni duydum kablo takılı kullanımı nasıl? Brown switch genel olarak sessiz bir switch mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.