3000 TL'ye Custom klavye yapılır mı?

Buna nasıl dayanıyorsunuz hocam? 1500'e RK61 alıp modlasam bunu 10'a katlar. Sırf garanti bilmemne var diye insanlara şunları kazıklıyorlar. He tabii ses açısından öyle içindekilerin kalitesi RK61 ile karşılaştırılamaz.

Çıkıyor çıkıyor kutudan. Lubeye gerek yok zaten lubeli geliyor.

Çınlama sesi olmaz hocam, Lube yapılmış halde geliyor zaten fabrikadan.

İlla F tuşları şart ve, del gibi tuşlar şart ise GMK87 al. Çınlama sesi stablarda oluyor içini açıp o lubeleri yayabilirsen azalır. Hem keycapsten çıkıyor hem kutudan.

Zaten lubeli geliyor diye biliyorum. İleriki zamanlarda azalınca alıp yaparsınız. Bu arada geldiğinde birleştirmeden tape+pe foam modu yapsanız çok iyi olur. @510095 hocam ezberden anlatabilir size nasıl yapacağınızı.

Ama AKKO mağazasını AliExpress'de takip edince bir gün sonra mı ne kupon yolluyordu DM'den.
AliExpress mobil uygulumasından gözüküyor sadece DM ve 48-72 saat içinde geliyor. Bu konudan yararlanabilirsiniz.

Tamam zaten akılsızlık oldu ben bunu alırken garanti yüzünden aldım zaten peki mesela gmk67'dim sıkıntılı geldi muhatap bulur muyum?

Tamam zaten akılsızlık oldu ben bunu alırken garanti yüzünden aldım zaten peki mesela gmk67'dim sıkıntılı geldi muhatap bulur muyum?
Soruna göre kısmi iade vs yapıyor diye biliyorum.

İade edersen paran 1 ay falan içinde gelir. Eskiden ürünü almadan parayı iade ediyorlardı ama kalktı o maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…