3000 TL'ye Custom klavye yapılır mı?

Tam boy olanı mı?

Evet tam boy yüzde 75'inde olduğu kesin ama benimkinde var mı emin değilim.

Tam boy olanı mı?

Kimse değinmemiş hocam hotswap olduğu bilgisine switche bakarak anlamanın yolu var mı?

Tam boy olanı mı?

Ne yapayım sizce?

Hocalarım gördüğüme göre gmk87 diye bir model daha var ve bu daha iyi gibi gmk 67 yerine 87 alsam olur mu?@Endless Kaan @pawEn @510095

@382019

Son düzenleme:

Kimse değinmemiş hocam hotswap olduğu bilgisine switche bakarak anlamanın yolu var mı?

Ne yapayım sizce?

Hocalarım gördüğüme göre gmk87 diye bir model daha var ve bu daha iyi gibi gmk 67 yerine 87 alsam olur mu?@Endless Kaan @pawEn @510095

@382019
@517298 hocam bu konularda daha bilgili. O cevap versin müsait ise.

Ne yapayım sizce?

@382019
fikir var mı? 😃 @382019 @pawEn

Hocam konu 6 sayfa olmuş. Klavyenizi beğenmiyorsanız değiştirin beğeniyorsanız değiştirmeyin çok düşünülecek bir şey değil.

Hocam soru 87 mi 67 mi alınmalı? Bazı yerlerde 67 övülmüş ama kullanan bilir o yüzden.

@belirsizz klavye için o kadar kafanı yorma. Ben çok gereksiz yere kafamı yordum. Al geç işte.

Yapıştırıyorum o zaman gecikme falan filan yaşamam değil mi?

67 yapıştırıyom, 87'nin ekranı hoş gelmişti ama benim klavyeyi değiştirme sebebim zaten büyüklük ve çınlama. Beyaz mouse a beyaz keycaps beyaz gmk67 mi beyaz keycaps siyah kasa mı?

İnan kullanırken hiç ekrana falan bakmıyorsun. Ben siyah kasa beyaz keycaps kullanıyorum öneririm sana. Full beyaz yakışmıyor bence. Tabii senin tercihine kalmış bir durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı