- Makaleler
- 13
Tam boy olanı mı?Hayır normali var.
Tam boy olanı mı?Hayır normali var.
Tam boy olanı mı?
Tam boy olanı mı?
Tam boy olanı mı?
@517298 hocam bu konularda daha bilgili. O cevap versin müsait ise.Evet tam boy yüzde 75'inde olduğu kesin ama benimkinde var mı emin değilim.
Kimse değinmemiş hocam hotswap olduğu bilgisine switche bakarak anlamanın yolu var mı?
Ne yapayım sizce?
Hocalarım gördüğüme göre gmk87 diye bir model daha var ve bu daha iyi gibi gmk 67 yerine 87 alsam olur mu?@Endless Kaan @pawEn @510095
@382019
fikir var mı?Evet tam boy yüzde 75'inde olduğu kesin ama benimkinde var mı emin değilim.
Kimse değinmemiş hocam hotswap olduğu bilgisine switche bakarak anlamanın yolu var mı?
Ne yapayım sizce?
Hocalarım gördüğüme göre gmk87 diye bir model daha var ve bu daha iyi gibi gmk 67 yerine 87 alsam olur mu?@Endless Kaan @pawEn @510095
@382019
Hocam konu 6 sayfa olmuş. Klavyenizi beğenmiyorsanız değiştirin beğeniyorsanız değiştirmeyin çok düşünülecek bir şey değil.
Hocam konu 6 sayfa olmuş. Klavyenizi beğenmiyorsanız değiştirin beğeniyorsanız değiştirmeyin çok düşünülecek bir şey değil.
@belirsizz klavye için o kadar kafanı yorma. Ben çok gereksiz yere kafamı yordum. Al geç işte.
67 daha iyi yalıtımlı. ama f tuşlarına alışamam diyorsan gmk87 al geç.Hocam soru 87 mi 67 mi alınmalı? Bazı yerlerde 67 övülmüş ama kullanan bilir o yüzden.
67 daha iyi yalıtımlı. Ama F tuşlarına alışamam diyorsan GMK87 al geç.
67 yapıştırıyom, 87'nin ekranı hoş gelmişti ama benim klavyeyi değiştirme sebebim zaten büyüklük ve çınlama. Beyaz mouse a beyaz keycaps beyaz gmk67 mi beyaz keycaps siyah kasa mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.