MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.304 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 12:44 #41 ca9an dedi: Hesap açmayı denemedim, güncellemeler yapıldıktan sonra algılamasında sorun yok. Tak çıkart kullanıyorum şu anda 3 farklı bilgisayarda. Genişletmek için tıkla... Hocam programı her öyle olduğuna kapatıp yeniden yönetici olarak başlatıyorum ben.
ca9an dedi: Hesap açmayı denemedim, güncellemeler yapıldıktan sonra algılamasında sorun yok. Tak çıkart kullanıyorum şu anda 3 farklı bilgisayarda. Genişletmek için tıkla... Hocam programı her öyle olduğuna kapatıp yeniden yönetici olarak başlatıyorum ben.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.499 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:18 #42 MithraT dedi: Hocam programı her öyle olduğuna kapatıp yeniden yönetici olarak başlatıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yapınca sorun çözülüyor mu ? Dongle bağlantısını kesip tekrar eşleştirmeyi deneyin.
MithraT dedi: Hocam programı her öyle olduğuna kapatıp yeniden yönetici olarak başlatıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yapınca sorun çözülüyor mu ? Dongle bağlantısını kesip tekrar eşleştirmeyi deneyin.