3000 TL'ye Fiber Wi-Fi 6 modem önerisi

Bütçe
3000 TL

hüsambabba

Centipat
Daha fazla  
Türk Telekom'un dandik modeminden kurtulmak istiyorum. Yüksek çekim güçlü hız kaybı yaşatmayan uzun ömürlü bir fiber modem arıyorum. Alt yapım fiber fotoğraftaki gibi. Bütçe maksimum 3 bin TL yardımcı olabilir misiniz?

20250519_124907.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam Huawei olanın çekim gücü nasıldır bide modem olarak kurabilir miyim?

Hocam Huawei olanın çekim gücü nasıldır bir de modem olarak kurabilir miyim?

Hocam siz her türlü router olarak kullanacaksınız. Aradaki ONT cihazı aslında ana modeminiz.
ONT cihazı: Duvarda asılı olan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam siz her türlü router olarak kullanacaksınız. Aradaki ONT cihazı aslında ana modeminiz.
ONT cihazı: Duvarda asılı olan.

Anladım hocam benim demek istediğim dağıtıcılık yapan yapani değiştirmekti teşekkurler.

Bende de benzer bir sistem var, 200 mb İnternet fakat modeme yakın olunca 200 mb görüyorum uzaklaşınca modemin çekim gücü azalıyor. Ancak 2.4 ghz olan modeme geçince uzak mesafelerde çekiyor fakat onunda hızı 100 mb'in üstüne çıkmıyor. Her yerde 200 mb çekmesi için ufak olan cihazı mı değiştirmek gerekiyor, doğru mu anladım?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250519_132844.jpg
    Screenshot_20250519_132844.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 21
Türk Telekom'un dandik modeminden kurtulmak istiyorum. Yüksek çekim güçlü hız kaybı yaşatmayan uzun ömürlü bir fiber modem arıyorum. Alt yapım fiber fotoğraftaki gibi. Bütçe maksimum 3 bin TL yardımcı olabilir misiniz?

Eki Görüntüle 2494153

Bütçeyi biraz arttırıp bu cihazı almanı öneririm OpenWrt destekliyor OpenWrt ile cihazdan daha iyi alırsın.

Bende de benzer bir sistem var, 200 MB İnternet fakat modeme yakın olunca 200 MB görüyorum uzaklaşınca modemin çekim gücü azalıyor. Ancak 2.4 GHz olan modeme geçince uzak mesafelerde çekiyor fakat onunda hızı 100 MB'in üstüne çıkmıyor. Her yerde 200 MB çekmesi için ufak olan cihazı mı değiştirmek gerekiyor, doğru mu anladım?

Büyük olan değişecek küçük olana karışamazsınız hocam o MAC adresi işli onlarda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı