3000 TL'ye FiFine Ampligame A6T alınır mı?

Hacım Yaanii şu sıralar fazla pahalılaştırdılar eskiden olsa okeeey ama yani onu alacağına Behringer C1 Alsana

yada BM800 Önerebilirim
Hocam BM800 değilde Behringer C1 olabilir fakat ses kartı da almam gerekiyor mu bunun için? Bana ek masraf çıkarsın istemiyorum kullanacağım yerler zaten oyun, discord nadiren seslendirme de olabilir. Yani çok profesyonel bir şey olmasına gerek yok. A6T mi C1 mi?

Ayrıca AliExpress’te A6NEO diye bir model var ve vergilerle beraber 1400’e denk geliyor, alınır mı?

Son düzenleme:
Hocam BM800 değil de Behringer C1 olabilir fakat ses kartı da almam gerekiyor mu bunun için? Bana ek masraf çıkarsın istemiyorum kullanacağım yerler zaten oyun, Discord nadiren seslendirme de olabilir. Yani çok profesyonel bir şey olmasına gerek yok. A6t mi C1 mi?

Ayrıca AliExpress'te a6Neo diye bir model var ve vergilerle beraber 1400'e denk geliyor, alınır mı?

Ali Express'i kesilikle önermiyorum. Ve ses kartı maaliyetide audiofil değilseniz takıntılı yani çok ta umursayacağınız bir şey olacağını zannetmiyorum ayrıca BM800 gayet de güzel bir model.

Ali Express'i kesilikle önermiyorum. Ve ses kartı maaliyetide audiofil değilseniz takıntılı yani çok ta umursayacağınız bir şey olacağını zannetmiyorum ayrıca BM800 gayet de güzel bir model.
Hocam siparişini verdim, geldiğinde bakacağım. Zaten yüksek puanlı bi satıcıdan satın aldım çok sorun olacağını sanmıyorum. Sıkıntı çıkarsa iade ederim sorun olmaz.

Hocam siparişini verdim, geldiğinde bakacağım. Zaten yüksek puanlı bi satıcıdan satın aldım çok sorun olacağını sanmıyorum. Sıkıntı çıkarsa iade ederim sorun olmaz.
son durum nedir hangi modeli aldınız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı