3000 TL'ye FPS oyunlar için mouse önerisi

Bütçe
3000 TL

komadacemi

Kilopat
Normalde HyperX PulseFire Haste (kablolu) kullanıyorum. Ancak arada sırada işletim sisteminden kopma problemi yaşıyorum ve artmaya başladı. O yüzden yeni mouse almayı düşünüyorum. Bütçem maksimum 3000 TL. Genelde FPS oynuyorum. Ellerim 19 cm ve palm grip tutuşa sahibim. (Son zamanlarda piyasaya ATK, Attack Shark, VXE gibi markalar çıktı. Ne düşünüyorsunuz, özellikleri iyi gözüküyor ve fiyat olarak uygun da.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Philips'in yeni oyuncu serisi var EVNİA aşağı linki bırakırım bir incele derim. Ben SPK9718 modelini aldım şu an çok memnunum bayağı hoş hissiyatı dokusu performansı falan herhangi bir algılamama sorunu da görmedim daha yeni bir marka gibi gözüküyor ama kaliteli duruyor.

@roxy1881 Hocamın attıgı Rawm es21 al geç. Ancak az daha çıkarım dersen leviathan'ı öneririm.

@roxy1881 Hocamın attığı Rawm ES21 al geç. Ancak az daha çıkarım dersen Leviathan'ı öneririm.

Bu aşırı hoşuma gitti. Sanırım üstüne biraz daha koyup bunu alacağım.

@ca9an hocam memnun musunuz fareden ve 8K Hz özelliğini karşılıyor mu? Bazı mouse markaları da 8K Hz özelliğini taşısa da kullanıcılardan gelen geri dönüşe göre tam olarak karşılayamadığını söylüyorlar. - veya + ları nelerdir sizce? Teşekkürler şimdiden 🙏🏼

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı