3000 TL'ye gamepad önerisi

Sypuina0

Centipat
3000 TL'ye gamepad önerisi arıyorum, kablosuz ve USB Dongle'ı olması çok önemli çünkü masaüstü PC'deyim ve Bluetooth'um yok.
Normalde DualSense kol düşünmüştüm fakat PC için kablosuzda çok yetersiz kalıyor diyorlar, Xbox 9.nesili de düşündüm ama şu an Logitech F310 kullanıyorum ve elim bu tasarıma alıştı, thumbsticks'in çaprazda olmasına hiç alışamam gibi hissediyorum, önerisi olan?

O kadar para verdikten sonra Xbox alın geçin hocam. Bence alışırsınız çoğu insana çapraz yapı daha konforlu geliyor ama tercih tabii ki sizin.

MSI GG Force GC30 V2 Kablosuz Beyaz Gamepad

3000 TL bütçe ile alabileceğin en mantıklı kol XBOX 9. nesil koldur. Ben de PS kolundan geçtim, çok daha rahat. 3000 TL bütçe ile aklıma mantıklı başka bir kol gelmiyor. 250 TL`ye TP Link bluetooth adaptör var, onla kullanıyorum.

Yurtdışından olması sorun değil ise size uygun bir cihaz var fakat ismini ve markayı hatırlayamadım bulmaya çalışıyorum, bulduğumda atacağım. İstediğiniz düzende ve kullanıcılar genelde vader 3 ile eşdeğer olduğunu belirtmişti.

Teşekkür ederim uğraşınız için .

Yurtdışından alacaksan kablosuz olanını alabilirsin bunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…