3000 TL'ye gamepad önerisi

Teşekkür ederim uğraşınız için :D.
Buldum fakat hatırladığımdan pahalı imiş, Scuf Envision Pro.

Bedava verseler kullanmazsınız aman diyim.

Monster pusat clutch'u niye önermiyorlar?
Sadece merak ettim, tasarım anlamında güzel görünüyor.
Yüzde 25 civarı deadzone var üründe.

Düşük bütçeliysen bunu al derim az daha ver. Düzgün birşey almış olursun.

Hocam o kadar mı arkadaşım bana bunu önermişti.
Evet hocam.
Monster pusat clutch'u niye önermiyorlar?
Sadece merak ettim, tasarım anlamında güzel görünüyor.
Sadece görünüyor, bağlantı sorunları, malzeme kalitesinin dandikliği ve eldeki berbat hissi, tetiklerden yay sesleri, joysticklerin berbatlığı ve rastgele dengesiz titreşimleri derken tam bir fiyasko. Elime 2 adet sıfır geçti ikisi de berbattı.

Hocam konunuza gelecek olursak istediğiniz düzende ve güzel özelliklere sahip tek kol attığım Scuf marka olan, onun dışında ya F710, PS5 Dualsense alacaksınız ya da Çapraz düzende bir kol. Çapraz düzende oldukça fazla seçenek var.
Şahsen ben Steelseries Stratus+ kullanıyorum yine aynı düzende fakat sizin kriterlerinize uymuyor, pc için kablolu veya Bluetooth LE formatında çalışıyor (Sadece pci üzerinden takılan bluetooth adaptörler, genelde laptoplarda kullanılanlar, ayrı bir USB bluetooth dongle dahi işe yaramaz.)

3000 TL'ye gamepad önerisi arıyorum, kablosuz ve USB Dongle'ı olması çok önemli çünkü masaüstü PC'deyim ve Bluetooth'um yok.
Normalde DualSense kol düşünmüştüm fakat PC için kablosuzda çok yetersiz kalıyor diyorlar, Xbox 9.nesili de düşündüm ama şu an Logitech F310 kullanıyorum ve elim bu tasarıma alıştı, thumbsticks'in çaprazda olmasına hiç alışamam gibi hissediyorum, önerisi olan?
@316874 sizin bir öneriniz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı