3000 TL'ye Gamepad önerisi

founderkral

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Elimde Machenike G1 Pro vardı, yaşadığım tonla sıkıntıdan sonra artık sıkıldım ve değiştirmeye karar verdim. Parayı şu anda biriktirip birkaç ay içinde almayı planlıyorum. Gözüme Gamesir Cyclone 2 çarptı. Özellikle Iron Man temalı olan aşırı hoşuma gitti. Sizce 2400 TL'ye o alınır mı yoksa Atk Battle Axe, GuliKit KK2, Gamesir Supernova'dan birini mi almalıyım? Burada vereceğim 600 TL'lik fark önemli olduğu için Supernova veya Cyclone 2 konusunda kararsızım. Eğer aşırı ciddi farkları yoksa Cyclone 2 alma taraftarıyım. Biraz da görsellik güzel olsun :).

Dediğiniz Iron Man temalı olan Cyclone 2 değil Nova 2 Lite. Ve Nova 2 Lite alın bence fazlasına ihtiyacınız yoksa mis gibi gamepad. 500TL çıkarsa bütçe, thunderobot G80 TS öneririm çok güzel gamepad severek kullanıyorum.

Not olarak: Machenike G1 Pro'da RB ve LB temassızlık problemleri yaşadım. İçini açıp baktım, Bütün tuşlar Devre kartına ekstra bir kartla devre üzerine lehimlenmiş şekilde duruyor, tuşun üzerindeki silikonlu iletken her dokunmasında tuşa basmış oluyordu ancak buradaki sistemi çok kalitesiz yapmışlar. Bu yüzden ikide bir bozuluyordu. 10'a yakın kez lehimledim ancak düzelmedi.
Uzun lafın kısası butonları fiziksel şekilde çalışan bir gamepad olsun :)

Hocam bunu yazamadım çünkü kısıtlama yemiştim.

Dediğiniz Iron Man temalı olan Cyclone 2 değil Nova 2 Lite. Ve Nova 2 Lite alın bence fazlasına ihtiyacınız yoksa mis gibi gamepad. 500TL çıkarsa bütçe, thunderobot G80 TS öneririm çok güzel gamepad severek kullanıyorum.
Pardon hocam karıştırmışım. Fazlasına bence de ihtiyacım yok, günlük maksimum 2 saat oyanayacağım. Oynayacağım oyunlarda da genellikle SoulsLike bir hikayeli ve rocket league olur. Ara ara da Forza Horizon 4 oynarım.

@UmutMelihAkyol sizin öneriniz ne olur?

Nova Lite 2 öneririm hocam 2500 TL bütçede. Diğer türlü Super Nova'da bakabilirsiniz.

@founderkral, çok büyük farklar yok ama stand artısı var. Bütçenize bağlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı