3000 TL'ye Gaming Notebook Tavsiyesi

• Konuyu başlatan stew
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.068
Msi anakart ve ekran kartı kullanıyorum. Hiç bios güncelleyim diye düşünmedim şimdiye kadar. Sorununu bulursam güncellerim yoksa pek kullandığım bir şey değil gayet de stabil duruyor zaten. Monster de sıkıntı olacağını sanmam elden alma ihtimalin varsa kadıköyde şubeleri vardı sanırım sitelerinde yazar ordan elden alabilirsin. Ama msi iyidir daha güzel durur ekranı daha kalitelidir.
Monster + sı
5-10 fps daha
Msi + sı
Rahatlık hava atma şansı :)

AdemB, post: 1330228, member: 41213"]Benim pc'im bu. Burdan inidiriyorum.

Notebook - The best gaming notebook provider

Sonrası böyle... :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
[/QUOTE]
Kardeşim lol csgo ve gta 5 testi yapar mısın benim için
Kardesim

QUOTE="AdemB, post: 1330228, member: 41213"]Benim pc'im bu. Burdan inidiriyorum.

Notebook - The best gaming notebook provider

Sonrası böyle... :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
[/QUOTE]
Csgo lol ve gta 5 testi yapar mısın benim için

GTA V'de 1080p'de high'da gayet akıcı şelkilde oynamıştım. Csgo ve lol oynamıyorum ama onlarda bir sıkıntı çıkacağını hiç zannetmiyorum. :)

Kardeşım şuan çok sıkıntılıyım ya. Çok arada kaldım sizin de anlayabileceğiniz gibi uzun zaman bana yarayacak bir laptop lazım ve performansının da iyi olması lazım 2tane alma şansım yok yani hangisini seçsem bir çıkış yolu bulamadım.:(

Sizce ne yapmalıyım ?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

http://www.xoticpc.com/msi-ge70-apache-pro681-p-8067.html[QUOital, post: 1330594, member: 15661"]Msi anakart ve ekran kartı kullanıyorum. Hiç bios güncelleyim diye düşünmedim şimdiye kadar. Sorununu bulursam güncellerim yoksa pek kullandığım bir şey değil gayet de stabil duruyor zaten. Monster de sıkıntı olacağını sanmam elden alma ihtimalin varsa kadıköyde şubeleri vardı sanırım sitelerinde yazar ordan elden alabilirsin. Ama msi iyidir daha güzel durur ekranı daha kalitelidir.
Monster + sı
5-10 fps daha
Msi + sı
Rahatlık hava atma şansı :)[/QUOTE]
2-3 gündür yeni notebook bakıyorum sence bu nasıldır vital tavsiye edermisin:

Msi anakart ve ekran kartı kullanıyorum. Hiç bios güncelleyim diye düşünmedim şimdiye kadar. Sorununu bulursam güncellerim yoksa pek kullandığım bir şey değil gayet de stabil duruyor zaten. Monster de sıkıntı olacağını sanmam elden alma ihtimalin varsa kadıköyde şubeleri vardı sanırım sitelerinde yazar ordan elden alabilirsin. Ama msi iyidir daha güzel durur ekranı daha kalitelidir.
Monster + sı
5-10 fps daha
Msi + sı
Rahatlık hava atma şansı :)
Vital kardeşim ben 2-3 gündür araştırıyorum ve hala daha devam ediyorum bir laptop buldum bana özellikleri iyi gibi geldi ama yurtdışında var Tüukiyede yok yurt dışı fiyatı 2.700 tl sen de bir bakar mısın nasıl diye şuan tam karar veremiyorum da laptop şu :
XOTIC PC | MSI GE70 Apache Pro-681 - 17.3" Custom Gaming Laptop

Gümrükte takılmasın. :)
Sadece yurtdışında bulunduğu için hangi siteden alabilirim türkiyeye getirtmek istiyorum ama nasıl alabilirim bilmiyorum sizde bakar mısınız özelliklerine bana çok iyi gibi geldi ve 2.600 tl civarı birşeye denk geliyor nasıl alabilirim bu laptopu

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı