3000 TL'ye GTX 970'li sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amd fx x8 8320 çok iyi bir işlemcidir bu bütçe içinde uygun amd işlemcisi ısınabilir ancak dikkatli bakın üstüne termaltake sıvı soğutma koydum bu sayede sıcaklık 40 derecenin üstüne çıkmaz tam verimi alırsınız.

En ucuz sistemi beğendi tabi işlemci i7 diye tutturdu zar zor ikna ettim i5 e amd'yi kabul ettirebileceğimi sanmıyorum. (amd'nin f/p si daha iyidir ancak ikna olacağını sanmıyorum)
Dediğim sistemi topla rahatına bak. İ5 4690 oyun için tam uygun bir işlemci. Eğer ekran kartını
GIGABYTE GV-N970WF3OC-4GD GTX970 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı - Ürün Kategorileri buradan alırsan 140 tl gibi bir kar söz konusu. Verdiğim sistemden hyper t4 yerine t2 mini işlemci soğutucu tercih edersen 120 gblık bir ssd de eklenir.

Dediğim sistemi topla rahatına bak. İ5 4690 oyun için tam uygun bir işlemci. Eğer ekran kartını
GIGABYTE GV-N970WF3OC-4GD GTX970 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı - Ürün Kategorileri buradan alırsan 140 tl gibi bir kar söz konusu. Verdiğim sistemden hyper t4 yerine t2 mini işlemci soğutucu tercih edersen 120 gblık bir ssd de eklenir.

Hiç çarpan kilidi kapalı bir işlemci almadım kilidin kapalı olması sadece işlemciyi oc etmemizi engeller yoksa tüm pc'yi mi?

Vatan' dan olması şart mı ? Eğer değilse bazı parçaları nova veya eksenden alıp ucuza getirebilirsin.

Hemde daha iyi parçaları alırsın + olarak vatanın kazığını yememiş olursun. :D

Hiç çarpan kilidi kapalı bir işlemci almadım kilidin kapalı olması sadece işlemciyi oc etmemizi engeller yoksa tüm pc'yi mi?
Çarpan kilidi açık olmadığı için sadece işlemciyi o.c yapamazsın. Yani sadece işlemciye o.c yapmanı engeller.
Dediğim siteden ekran kartını alırsan. Ssd yerine artan parayı işlemciye yatırabilirsin böylelikle i5 4690k yı satın alabilirsin.

Gtx 970'e 4690'ın altında işlemci koymak anlamsız. Ssd o kadar gerekli bir bileşen değil. Amd işlemci de gtx 970'e gitmez.

Vatan' dan olması şart mı ? Eğer değilse bazı parçaları nova veya eksenden alıp ucuza getirebilirsin.

Hemde daha iyi parçaları alırsın + olarak vatanın kazığını yememiş olursun. :D

Şart değil zaten fiyatlar artmış yine vatanın ben 980 almayı planladığımda 1800 civarıydı şimdi 2000 i geçmiş.

Gtx 970'e 4690'ın altında işlemci koymak anlamsız. Ssd o kadar gerekli bir bileşen değil. Amd işlemci de gtx 970'e gitmez.
Doğru ssd henüz ana bir bileşen değil benim içinde.

Çarpan kilidi açık olmadığı için sadece işlemciyi o.c yapamazsın. Yani sadece işlemciye o.c yapmanı engeller.
Dediğim siteden ekran kartını alırsan. Ssd yerine artan parayı işlemciye yatırabilirsin böylelikle i5 4690k yı satın alabilirsin.
Kendim için olsa K alırımda arkadaş sadece oyun oynayacak işlemci oc şart değil. (OC yapmayı bırak Format atmayı bilmiyor o ayrı mesele biz yapacaz herşeyi artık.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Screenshot_2014-12-21-14-20-30.png

Soğutucu olarak water 3.0 performer koyarak bu pc yi almaya karar verdi ekleyip çıkarabilinecek birşey varsa bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı