LGA 1155 soket bir anakart kullanıyorsun gördüğüm kadarı ile, anakart değişimi yaparak üstüne işlemci almak daha mantıklı bana soracak olursan. Tabii RAM değişimi de yapman lazım DDR3'ten DDR4'e geçişi de beraberinde getiriyor bu değişim.
Şöyle bir konfigürasyon yapabilirim eğer istersen:
Intel i3-10105F Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i3-10105F Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-10105F Dört Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 1.489,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B460M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 1.999,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kingston Fury Beast 4 GB 2666 MHz DDR4 CL16 KF426C16BB/4 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kingston Fury Beast 4 GB 2666 MHz DDR4 CL16 KF426C16BB/4 Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
RAM'den de iki tane.
Dostum yapmayın 2 tane RAM ile slotları dolduracak peki ya sonra? Daha üstüne çıkmak istediğinde elindekileri satıp sıfırdan RAM mi alacak?
Heleki çift kanal performansının AMD'ye oranla Intel'de daha az etki sahibi olduğunu varsayarsak.
En azından şimdilik tek modül 8 alıp ileride 16 yap desen daha makul olurdu. Zaten PUBG gibi oyunlar artık 10GB'ın üstünde RAM'i kullanır oldu.
Öncelikle selam herkese. Şimdi ben hazır bir sistem almıştım yaklaşık 4 ay önce. Öyle çok büyük bir şey beklemiyordum zaten ortalama bir şey düşünüyordum. Her neyse benim şimdiki işlemcim Intel Core i5 3470 3.20 GHz. Şimdiden belirteyim bu işlerden çok anlamıyorum. Anakart modelimi öğrenmek istediğimde ise to be filled by OEM şeklinde bir şey görüyorum. Maksimum 3-4 bin TL arasında güzel bir işlemci önerebilir misiniz? Diğer sistem özelliklerini de SS olarak atacağım. Çok erken bakamayabilirim yazdıklarınıza kusura bakmayın.