3000 TL'ye Kadar Masaüstü Sistem Önerisi

Nygma

Hectopat
Katılım
22 Şubat 2015
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle selamun aleyküm. 2000-3000 TL arası bütçem var. Bilgisayar sistemlerinden az çok anlıyorum ancak çevremde gördüğüm ve duyduğum bir takım sorunlardan dolayı toplama bilgisayar işine girmek istemiyorum. (Soğutma sisteminin yetersizliği, işlemci yanması vs.) Aşağıda linkini eklediğim bilgisayar için düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Teşekkürler...


Asus M70AD TR005S Core i7-4790 3.6 GHz GeForce GTX745 8GB 2 TB W8.1 Masaüstü PC
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fena sayılmaz ama tüketici şaşırtması gibi bir şey yapıyorlar. İşlemciyi yüksek gösterip iyi gibi gösterirken ekran kartı gtx 745 koyuyorlar.
 
İşlemci Bugatti Ekran kartı Şahin. Yani demek istediğim o bütçeyle Çok(x10) daha iyi bir sistem toplarsınız. Forumdan arkadaşlar yardımcı olacaktır.
 
Evet bütçeyi aşmayı düşündüm sırf bu yüzden ama durum yine aynı oluyor, değişen pek bir şey yok. Bunu gördüm araştırdım ve hazır toplama sistemde uygun olabilir diye düşündüm. Bilemiyorum. Mesela bu fiyata istediğim gibi bir sistem toplasam, soğutmada bana sıkıntı yaratır mı? Yani 6 soğutucu ile 2 kere işlemci yakanlara şahit oldum ve değişim süreci vs. çok sıkıntılı. Kararsızım. :/
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi tavsiye ederim. Vatan'dan alırsanız parçaları, daha ucuza gelecektir.
qasd.png
 
Etrafında gördüğün sorunlarla ilgili bir hata var. Bahsettiğin problemler, bilgisayarın toplama olması ile ilgili değil, acemi kişiler tarafından toplanmış olmasındandır. Bu bütçe ile i5 işlemcili ve GTX 970 ekran kartlı, senin seçtiğin hazır bilgisayara göre oyunları çok daha iyi oynayabileceğin bir bilgisayar toplanabilir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı