3000 TL'ye kadar monitör önerisi

(Çalışıyordum hocam cevap veremedim kusura bakmayın)
Hocam ekran boyutu konusu tamamen size ve zevkinize kalmış, eğer FPS oyunları oynuyorsanız 24 öneririm ama ben LoL, Forza'ya da film, dizi veya maç izleyecem derseniz 27 öneririm. Ha 24 de oynanmıyor mu oynanıyor tabii ki de ama büyük ekranda oynamak daha çok haz veriyor bence. Benim fikrimi soracak olursanız ben 24 taraftarıyım 27 bana büyük geliyor, ama sizin vatan tarzı yerlere gidip görüp öyle karar vermeniz daha sağlıklı olur.

Monitörlere gelecek olursak ikisi de VA, oyun dedim mi ilk akla gelen IPS paneldir, gerçekten canlı renkler görmek istiyorsanız ve oyun zevkini dibine kadar yaşamak istiyorsanız IPS almalısınız ki benim tavsiyem de odur.
Dersiniz "e kardeşim bu 165 Hz ama VA olsa ne olmuş" insan oğlu 144 ile 165 Hz arasındaki farkı anlayamayacak bir varlık o yüzden gereksiz yere 165 almanın bir mantığı yok ki zaten ViewSonic gibi markalar pek önerilmiyor.

Demem o ki bence VG249Q bu kadar iyi fiyattayken kaçırma bir daha bu fiyata bulamazsın.
Sağ olun çok yardımcı oldunuz. IPS panel dediğiniz gibi daha önemli geldi bana. VG249Q siparişi verdim şimdi. Teşekkür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı