3000 TL'ye kadar mouse önerisi

Increase

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, illaki 3000 bin TL sınırına dayanmasına gerek yok o yüzden sizin kullandığınız ve tavsiye edebileceğiniz 1000 TL'lik mouse bile olsa bir şeyler önerin.
18 - 8 cm el ölçüm var ve finger & claw grip şeklinde tutuyorum. Şu anda benim düşündüğüm fareler şu şekilde.

VGN Dragonfly maalesef uzun süre stoklara gelmeyeceği için ilk 2'den birini düşünüyorum. Sizin önerileriniz nedir?

Merhaba, illaki 3000 bin TL sınırına dayanmasına gerek yok o yüzden sizin kullandığınız ve tavsiye edebileceğiniz 1000 TL'lik mouse bile olsa bir şeyler önerin.
18 - 8 cm el ölçüm var ve finger & claw grip şeklinde tutuyorum. Şu anda benim düşündüğüm fareler şu şekilde.

VGN Dragonfly maalesef uzun süre stoklara gelmeyeceği için ilk 2'den birini düşünüyorum. Sizin önerileriniz nedir?
Her türlü ATK F1

Mad R öneririm. F/P açısından daha başarılı, daha hafif. Tek eksisi 3950 koymamışlar. O da çok önemli değil zaten.

Kesinlikle ATK F1.

3000 lira ise bu, VGN Dragonfly Wireless Mouse benim bütçem M800'e yetti. O da bu, https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-delux-m800-pro-kablosuz-optik-oyuncu-fiyati,232105710.html ama asıl önerdiğim DeathAdder V3 Pro.

Delux M800 Pro, 1000 TL'ye düştükçe alınabilir ama 1700 TL verilmez. Kendi sitesinde 1500 TL zaten.

Dragonfly stokta yok.

DeathAdder V3 Pro 4000 TL, bütçeyi 1000 TL aşıyor. Aynı zamanda 18 cm el ile fingertip tutamazsın onu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı