3000 TL'ye Logitech F710 alternatifi oyun kolu önerisi

Hocam çapraza alıştıktan sonra daha rahat geliyor bu arada kafanıza takıldıysa bende önceden öyle kullanıyordum şimdi Xbox tarzı olana geçtim daha rahat geldi bana el yapısıyla da ilgili olabilir.

Benim eller büyük ama parmaklar tombul hocam Xbox'ta hiç rahat edemedim.

Hocam çapraza alıştıktan sonra daha rahat geliyor bu arada kafanıza takıldıysa bende önceden öyle kullanıyordum şimdi Xbox tarzı olana geçtim daha rahat geldi bana el yapısıyla da ilgili olabilir.

Merak ettiğim bir şey var hocam neden Xbox kolu önermediniz?

Son düzenleme:
1. Cyclone ile bir şarjda kaç saat kullanabilirim hocam?
2. çarpaz kolu önerir misiniz?
1. Cyclone 2 bir şarjda rgb açık halde 10 saate yakın kullanılıyor ve yanında şarj standı geldiğinden şarj derdiniz çok olmuyor.
2. Sticklerin simetrik yani ps gibi olduğu bir kol istiyorsunuz sanırım. Daha önce de dediğim gibi çıkabilirseniz gamesir tarantula pro veya çıkamazsanız da fantech shooter 3 mantıklı seçenekler. Bunlar haricinde sadece fantech nova pro v2 var ve o kol da dinput yani sadece dualshock olarak tanıttığı için kendisini steam girdiği veya ds4windows gibi programlara ihtiyaç duyuyor.

1. Cyclone 2 bir şarjda RGB açık halde 10 saate yakın kullanılıyor ve yanında şarj standı geldiğinden şarj derdiniz çok olmuyor.
2. sticklerin simetrik yani PS gibi olduğu bir kol istiyorsunuz sanırım. Daha önce de dediğim gibi çıkabilirseniz GameSir tarantula Pro veya çıkamazsanız da Fantech shooter 3 mantıklı seçenekler. Bunlar haricinde sadece Fantech Nova Pro V2 var ve o kol da dinput yani sadece DualShock olarak tanıttığı için kendisini Steam girdiği veya DS4Windows gibi programlara ihtiyaç duyuyor.

PS tarzı istiyorum fakat Xbox tarzı rahat olur diyorsanız Cyclone 2 alacağım hocam. Tarantula çok pahalı geldi. Shooter 3'ün tasarımını beğenemedim.

PS tarzı istiyorum fakat Xbox tarzı rahat olur diyorsanız Cyclone 2 alacağım hocam. Tarantula çok pahalı geldi. Shooter 3'ün tasarımını beğenemedim.
Xbox tarzı rahat evet. 1 buçuk sene önceye kadar xbox kullanmamıştım ve ben de ps tarzı bakıyordum ama şu an elim fazlasıyla alıştı xboxa. Bence daha rahat ps'ten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı