İyi günler, tanıdık biri MacBook Pro'yu (2011 sonu) 3000 TL'ye satıyor.
Laptopun sağını solunu inceledim. Biraz çiziği var ve Webcam'i çalışmıyor, başka da problemi yok.
Sizce alınır mı?
İyi günler, tanıdık biri MacBook Pro'yu (2011 sonu) 3000 TL'ye satıyor.
Laptopun sağını solunu inceledim. Biraz çiziği var ve Webcam'i çalışmıyor, başka da problemi yok.
Sizce alınır mı?
Yapacağı işi antik bir bilgisayarla yapamayacağına da eminizİpad önermişsiniz ama belki adam yapacağı işi ipad ile yapamayacak.
Apple'ın bile "ben ne ara üretmişim bunu" dediği cihaza 3000 verecegine ayni fiyatta iPad alarak daha iyi seyler yapabilir.İpad önermişsiniz ama belki adam yapacağı işi ipad ile yapamayacak.
Yapacağım genel işler webde gezinmek, video izlemek, eğer gaza gelirsem video kurgu olur.İpad önermişsiniz ama belki adam yapacağı işi ipad ile yapamayacak.
Söylediklerinizin hepsini rahat rahat bir iPad'de gerçekleştirebilirsiniz. İleride ihtiyacınıza göre klavyeli bir kılıf da alarak istediğiniz gibi kullanırsınız. Eski ve ikinci el bir bilgisayar almaktan on kat iyidir.Yapacağım genel işler webde gezinmek, video izlemek, eğer gaza gelirsem video kurgu olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.