Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3000 TL'ye Monitör Dahil GTX 970 Tabanlı Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi
@Adion hocam buda son sizin topladığınız bu sistemin vatandan linkini atabilirmisiniz vatandan arama yapıyorum beklenmedik hata diyor. Sepet linkini atarsanız çok mutlu olurum.
@Adion hocam ozaman eksen linkini atabilir misiniz birde bu eksene ne kadar güvenebilirim? Birde parçaları birleştirmekten gram anlamayan biri olarak bunları birleştirebilirmiyim?
Hocam link derken? Sepetin linkini atarsam size gözükmez. Fotoğrafını attım zaten. Montajı Eksen Bilgisayar'da yapıyorlar diye biliyorum. Yine bir sorarsınız fakat ekran karıtnı Vatan'dan alacağınız için Eksen'e toplattırsanız bile ekran kartını siz takmak zorundasınız. Bunun dışında eğer Vatan'dan almak isterseniz 200 TL gibi bir fark çıkıyor. Ben yine de atayım. Vatan'dan alırsanız direk orada montaj yapıyorlar.
@Blaxis Hocam Vatan ve Eksen distribütör firmalar. Yani hangisinden alırsanız alın onlar da üreticisine gönderiyor ürünü. Yani garanti üreticiden gelen bir şey. Bunun dışında Eksen'den bilgisayarı almadan önce arayıp montaj yapıp yapmadıklarını sorun. Ben net bir şey bilmiyorum. İnternette yapıyor diyorlar fakat siz emin olun. Eğer yapıyorlarsa orada yapıp size hazır halde gönderiyorlardır. Eve gelme gibi bir durum yok yani.