3000 TL'ye monitör dahil sistem toplama

Bütçe
3000
Evet bir düzeltme yaptım dediklerinizi dikkate alarak son durum bu şekilde 2. el bilgisayar parçası almak istiyorum ama dükkanlara gitsem sıfır fiyatı çekiyorlar ve elden alsam bu sefer sıkıntı çıktığında muhatap bulma sorunu var bende şu şekilde bir şey yapmayı denedim ekran kartı zaten beklemedeydi elimde olan monitör ve 120 GB SSD ile birlikte bu şekilde bir cihaz topladım ama anakart konusunda daha ileri bir seviyeye gerek var mı veya yeter mi pek emin değilim açıkçası.
Eki Görüntüle 545087
Eki Görüntüle 545086

Total'de 2905 liraya denk getirdim burayı sizce eksikleri var mı varsa ne gibi bir düzenleme yapabilirim. 500 w bir güç kaynağı eklemeyi unutmuşum
Bence o anakart yerine Asus Prime B450m daha mantıklı olur. Yanlış bilmiyorsam sectiginiz anakart 1.nesil Ryzen'ler içindi. (Yanlışsam düzeltin lütfen).
 
Dostum bu sistemindeki işlemci içerisinde grafik birimi bulundurmuyor. Harici olarak ekran kartı alman gerekecektir. İşlemcinin APU birimi için Ryzen işlemcilerde G ibaresi olmasına dikkat et.
Hocam zaten r5 2400G yazıyor 2400G de apu yokmu benmi yanlış biliyorum
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı