3000 TL'ye monitör önerisi

Bütçe
3 bin tl
A Hocam kasa kötü gibi.
Hocam 11 bin liraya bu sistemin içindeki ekran kartın ancak alabiliyoruz şu anki kurda, kasa masa hiç bakmadım o fiyata aldım geçtim

Samsung Odyssey G3 MediaMarkt'da 3.200 şu an bende onu almayi dusunuyorum once bir kasa alayim.
Bana da o monitörü öneriyorlar, bu arada ghosting benim için hiç problem değil. Rekabetçi oyun oynamıyorum, hikayeli oyunlar oynuyorum ve ips panel monitörler de çok pahalı olduğu için bu monitör bu fiyat aralığına oldukça makul gibi.

Hocam 11 bin liraya bu sistemin içindeki ekran kartın ancak alabiliyoruz şu anki kurda, kasa masa hiç bakmadım o fiyata aldım geçtim.

Bana da o monitörü öneriyorlar, bu arada ghosting benim için hiç problem değil. Rekabetçi oyun oynamıyorum, hikayeli oyunlar oynuyorum ve IPS panel monitörler de çok pahalı olduğu için bu monitör bu fiyat aralığına oldukça makul gibi.

Hocam makul ancak fiyat farku yüksek değil hem bayram hem ay başı 500 600 lira ekleyip IPS almak mantıklı benim önerdiğim 3800 lira şu an.

Bunu almak için beklememe gerek yok, 700 lira arttırabilirim bütçemi, 1 ay kadar bekleyip daha üst sekment misal 5-8 bin lira civarlarında bir monitör ne kadar fark eder sorum aslında oydu. Önceden de belirttiğim gibi ghostingle bir problemim yok, aldığım bilgisayar da belli yani 4k monitöre de ihtiyacım yok. Renkler düzgün olsun yeter bana açıkçası.

Bunu almak için beklememe gerek yok, 700 lira arttırabilirim bütçemi, 1 ay kadar bekleyip daha üst segment misal 5-8 bin lira civarlarında bir monitör ne kadar fark eder sorum aslında oydu. Önceden de belirttiğim gibi ghostingle bir problemim yok, aldığım bilgisayar da belli yani 4K monitöre de ihtiyacım yok. Renkler düzgün olsun yeter bana açıkçası.

IPS tercih edin bütçeyi arttırırsan Omen 25i bulunuyor attığım ASUS'ta iyi.

Bunu almak için beklememe gerek yok, 700 lira arttırabilirim bütçemi, 1 ay kadar bekleyip daha üst segment misal 5-8 bin lira civarlarında bir monitör ne kadar fark eder sorum aslında oydu. Önceden de belirttiğim gibi ghostingle bir problemim yok, aldığım bilgisayar da belli yani 4K monitöre de ihtiyacım yok. Renkler düzgün olsun yeter bana açıkçası.

10000 liralık kasaya 8K ya monitörmu alacaksın hocam.

Peki farkı görür müyüm asıl sorum o aslında. Aldığım bilgisayar vasatla-orta arası, oynayacağım oyunlar yeni nesil hikayeli oyunlar ve çoğunu 60 fps civarı oynatıyor 144 hz 165 hz 1ms gecikmeli falan monitöre gerek var mı? 60 hz ips monitör alsam olmaz mı?

10000 liralık kasaya 8K ya monitörmu alacaksın hocam.
işte sorum o. Almalı mıyım? Güzel renkler istiyorum yani hz ve ms değerleri umrumda değil.

misal şu monitör ıps, 24 inç de ideal 5ms gecikmesi varmış, sıkıntı değil. Fiyatı çok uygun, ne gibi sıkıntılar yaşarım yani ghosting harici problemi var mı?

Peki farkı görür müyüm asıl sorum o aslında. Aldığım bilgisayar vasatla-orta arası, oynayacağım oyunlar yeni nesil hikayeli oyunlar ve çoğunu 60 FPS civarı oynatıyor 144 Hz 165 Hz 1ms gecikmeli falan monitöre gerek var mı? 60 Hz IPS monitör alsam olmaz mı?

İşte sorum o. Alınır mı? Güzel renkler istiyorum yani Hz ve ms değerleri umurumda değil.

Tatmin eder.

Peki farkı görür müyüm asıl sorum o aslında. Aldığım bilgisayar vasatla-orta arası, oynayacağım oyunlar yeni nesil hikayeli oyunlar ve çoğunu 60 FPS civarı oynatıyor 144 Hz 165 Hz 1ms gecikmeli falan monitöre gerek var mı? 60 Hz IPS monitör alsam olmaz mı?

İşte sorum o. Alınır mı? Güzel renkler istiyorum yani Hz ve ms değerleri umurumda değil.

Misal şu monitör IPS, 24 inç de ideal 5ms gecikmesi varmış, sıkıntı değil. Fiyatı çok uygun, ne gibi sıkıntılar yaşarım yani ghosting harici problemi var mı?

Bu monitörü almayın.

Tatmin eder.

Bu monitörü almayın.
Neden? Bilgim yok monitörler hakkında, bildiğim üç şey var: renkleri en iyi ips gösteriyor, hz ekran yenilenme hızı yani fps'le bağdaşmıyorsa önemsiz, ms yükseldikçe tepkime hızı yavaşlıyor o da rekabetçi için önemli beni bağlamıyor. E aldığım bilgisayar 144 fps falan verecek değil, rekabetçi oynamıyorum. Neden 5 ms'li ama ips bir monitör almiyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı