3000 TL'ye monitör önerisi

Daha fazla  
Online oyun oynamıyorum. Yazilimla ilgileniyorum ve laptopun ekranı yetmiyor yani gecikme süresi ve Hz çok önemli değil. Bu fiyatlara MSI'in LG'nin varmış. Önereceğiniz bir şeyler var mı?

Buna bakabilirsin.

Sizce bu nasıldır?

Son düzenleme:
Samsung g3 modellerinde kronik ghosting sorunu olduğunu duydum bir kaç kişiden. Ayrıca VA panel ve 1 ms dediğine bakmayın GtG yani gerçek 1 ms değil , 200 lira daha fazla vererek LG yi alabilirsin . Hem GtG hem de IPS panel , fakat ergonomik açıdan sıkıntılı. Sağa sola yukarı aşşağı oynamıyor. bu LG modelin pivot özelliği olanı da var fakat yaklaşık 1000 lira daha fazla . Monitör kolun vs varsa arkadaşın attığı lg yi alman mantıklı olacaktır.

Samsung G3 modellerinde kronik ghosting sorunu olduğunu duydum birkaç kişiden. Ayrıca VA panel ve 1 ms dediğine bakmayın GtG yani gerçek 1 ms değil, 200 lira daha fazla vererek LG'yi alabilirsin. Hem GtG hem de IPS panel, fakat ergonomik açıdan sıkıntılı. Sağa sola yukarı aşağı oynamıyor. Bu LG modelin pivot özelliği olanı da var fakat yaklaşık 1000 lira daha fazla. Monitör kolun vs varsa arkadaşın attığı LG'yi alman mantıklı olacaktır.

Bayagi kotu bir monitor. Atilan 24GN60R'yi oneririm.

Buna bakabilirsin.

Teşekkürler LG 24GN60R-B modelini alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı