3000 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
3000
Hocam kullanılmış (ambalaj açılıp test edilip "ya benim elime uymuyor ben değişeceğim" dersen) tabii ki de geri almazlar Trendyol'da bile bu kural var okumadan tiklediğiniz sözleşmeleri okusanız keşke bir arıza vs var ise geri alırlar yoksa sen 1 gün kullandın sorunu yok herhangi bir arıza yok sen gidip iade edeceksin. Neden alsınlar? Zaten el boyut ölçüsüne göre tutuşa göre mouse alınır arkadaşa ben bizzat sordum az önce.
Sorun sadece o değil ki dostum, firmanın telefon numarası yok, eskiden WhatsApp hatları vardı, şikayetten kapatmışlar. Maile sürekli otamatik cevap veriyorlar, garanti süreci çok uzun; ben 20 gün anakart bekledim, bana direkt bozuk geldi ürün. Ne iade, ne değişim yaptılar. Bir de ürün arızalanınca video falan çekmeni istiyorlar, kasa falan çıkması kuralmış bu arada, klavyemi incelemeden anakartını değiştirdiler. O savunduğunuz "Açılmış ürünler iade edilemez" maddesi de kanuna aykırı bu arada haberiniz olsun.

1. dediğim gibi şikayer var ve sosyal medyadaki olumsuz gönderiler.
2. 19x9 cm.
3. palm grip.

1. ben kendim 30k ya yakın bir alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım bazı mesajlar yanıltıcı olabilir. Daha geçen gün mousepadimi yeniledim sorunsuz geldi hatta hediyesi bile vardı garip geldi bu durum bana ama genelde zaten iade sorunları yaşamışlar az önce de belirttiğim gibi kullanılmış ürüne sorunsuz ise iade almazlar.
2. BROM ellerin normal hatta ortalama bir boyut Wraith'den almayacaksan herhangi bir SteelSeries veya Razer gibi fareler olur renk tercihlerin vs nedir?

Sorun sadece o değil ki dostum, firmanın telefon numarası yok, eskiden WhatsApp hatları vardı, şikayetten kapatmışlar. Maile sürekli otomatik cevap veriyorlar, garanti süreci çok uzun; ben 20 gün anakart bekledim, bana direkt bozuk geldi ürün. Ne iade, ne değişim yaptılar. Bir de ürün arızalanınca video falan çekmeni istiyorlar, kasa falan çıkması kuralmış bu arada, klavyemi incelemeden anakartını değiştirdiler. O savunduğunuz "açılmış ürünler iade edilemez" maddesi de kanuna aykırı bu arada haberiniz olsun.

Kanuna aykırı veya değil dostum orada yazıyor sonuçta kullanılmış ürünler iade alınmaz diye. Benim tanıdığım bir abla 10klık kahve makinesi içinde böyle bir sorun yaşadı kullanılmış ve sırf beğenmedim diye gönderilen ürünler alınmıyor dendi yoksa bende 14 gün koşulsuz iade olması gerektiğini biliyorum. Ve 30k ya yakın alışverişim oldu 1 kere yüzüstü kalmadım şans mı acaba?

1. ben kendim 30k ya yakın bir alışveriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım bazı mesajlar yanıltıcı olabilir. Daha geçen gün mousepadimi yeniledim sorunsuz geldi hatta hediyesi bile vardı garip geldi bu durum bana ama genelde zaten iade sorunları yaşamışlar az önce de belirttiğim gibi kullanılmış ürüne sorunsuz ise iade almazlar.
2. BROM ellerin normal hatta ortalama bir boyut Wraith'den almayacaksan herhangi bir SteelSeries veya Razer gibi fareler olur renk tercihlerin vs nedir?

Hocam siyah olursa iyi olur ama yoksa pembe veya beyazda olabilir yani. SteelSeries'te Rival 3 gen 2 ilgimi çekmişti ama forumlarda onu da gömmüşler Razer'da da Viper v3HyperSpeed bütçeme uygundu.

Kanuna aykırı veya değil dostum orada yazıyor sonuçta kullanılmış ürünler iade alınmaz diye. Benim tanıdığım bir abla 10klık kahve makinesi içinde böyle bir sorun yaşadı kullanılmış ve sırf beğenmedim diye gönderilen ürünler alınmıyor dendi yoksa bende 14 gün koşulsuz iade olması gerektiğini biliyorum. Ve 30k ya yakın alışverişim oldu 1 kere yüzüstü kalmadım şans mı acaba?
Dostum sen sorun yaşamadın diye başkaları yaşamayacak değil ya, zaten sorun yaşadıktan sonra önemli olan. Sorun yaşadıktan sonra arayabileceğin telefon numarası yok diyorum, hala bana firmayı savunuyorsun.

Hocam siyah olursa iyi olur ama yoksa pembe veya beyazda olabilir yani. SteelSeries'te Rival 3 gen 2 ilgimi çekmişti ama forumlarda onu da gömmüşler Razer'da da Viper v3HyperSpeed bütçeme uygundu.

Benim ellerim küçük biraz ben ASUS ROG ace harpe mini modelini tercih ettim eğer öneririm harika bir mouse indirimdeyken almıştım senin bütçeyi aşsa da mini model oldugu için ace harpe modeline kıyasla bayağı ucuz bir mouse onun dışında extra bir öneri istersen.
SteelSeries Aerox 5 RGB kablosuz Gaming.
Modeli olabilir gibi duruyor.

Dostum sen sorun yaşamadın diye başkaları yaşamayacak değil ya, zaten sorun yaşadıktan sonra önemli olan. Sorun yaşadıktan sonra arayabileceğin telefon numarası yok diyorum, hala bana firmayı savunuyorsun.

Kimseyi savunduğum yok BROM sadece yaşanan çoğu durumlar normal. Wraith çalışanı değilim, senin dışında sorun yaşayanda görmedim sadece bu arkadaşın sorduğu soruya odaklan bunun yerine Wraith'den istemiyorsa zaten Wraith'den önermeyiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı