Merhaba arkadaşlar,
Yeni laptop aldığım için mousemda değişiklik yapmak istiyorum. Microsoft mouse yıllarca hizmet etti. Xbox'da A4Tech Basic bir klavye ve mouse 2.4 ortak bağlantı var. Mouse kendi kendine oyunda aşağıya inmeye başladı. FPS oyunlarda kullanacağım. Elim 17.5 cm, genelde relaxed claw tutuş kullanıyorum.
Aklımdaki modelller;
1.DeathAdder V3 HyperSpeed.
2.MCHOSE L7 Pro.
www.gaming.gen.tr
3.Scyrox V6.
wraithesports.com
4.MCHOSE A5 Ultra.
MCHOSE A5 Ultra 8K Hz Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-A5-13S)
@Yuiis @ca9an üstadlar ve sosyalden ürünleri deneyimleyen diğer arkadaşların yorumları sonrası 3-5 gün içerisinde ürünü alacağım. Şimdiden teşekkürler.
Yeni laptop aldığım için mousemda değişiklik yapmak istiyorum. Microsoft mouse yıllarca hizmet etti. Xbox'da A4Tech Basic bir klavye ve mouse 2.4 ortak bağlantı var. Mouse kendi kendine oyunda aşağıya inmeye başladı. FPS oyunlarda kullanacağım. Elim 17.5 cm, genelde relaxed claw tutuş kullanıyorum.
Aklımdaki modelller;
1.DeathAdder V3 HyperSpeed.
2.MCHOSE L7 Pro.
MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4)
Yüksek tümsek tasarımı ve küçük bel açısı ile tasarlanan L7 serisi mouse, çeşitli el şekillerine ve kavrama stillerine mükemmel uyum sağlar.
Scyrox V6 8K Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
MCHOSE A5 Ultra 8K Hz Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-A5-13S)
@Yuiis @ca9an üstadlar ve sosyalden ürünleri deneyimleyen diğer arkadaşların yorumları sonrası 3-5 gün içerisinde ürünü alacağım. Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: