3000 TL'ye mouse önerisi

Barış Gür

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Yeni laptop aldığım için mousemda değişiklik yapmak istiyorum. Microsoft mouse yıllarca hizmet etti. Xbox'da A4Tech Basic bir klavye ve mouse 2.4 ortak bağlantı var. Mouse kendi kendine oyunda aşağıya inmeye başladı. FPS oyunlarda kullanacağım. Elim 17.5 cm, genelde relaxed claw tutuş kullanıyorum.
Aklımdaki modelller;

1.DeathAdder V3 HyperSpeed.
2.MCHOSE L7 Pro.
3.Scyrox V6.
4.MCHOSE A5 Ultra.
MCHOSE A5 Ultra 8K Hz Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-A5-13S)

@Yuiis @ca9an üstadlar ve sosyalden ürünleri deneyimleyen diğer arkadaşların yorumları sonrası 3-5 gün içerisinde ürünü alacağım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Bütçe artarsa önsipariş olarak leviathan V4 al geç. 6-7 bandıda kadar en iyisi leviathan.

A5 ultrayı öneririm bütceyi arttıramazsan.

leviathan V4 bunu da baya öneriyorlar hocam. Bir aklım çelinmedi değil. A5 ultra siyah olmadığı için stok bekliyorum. Gelirse fiyat performans olarak değerlendirilebilir gibi. @Mando9098

Merhaba arkadaşlar,

Yeni laptop aldığım için mousemda değişiklik yapmak istiyorum. Microsoft mouse yıllarca hizmet etti. Xbox'da A4Tech Basic bir klavye ve mouse 2.4 ortak bağlantı var. Mouse kendi kendine oyunda aşağıya inmeye başladı. FPS oyunlarda kullanacağım. Elim 17.5 cm, genelde relaxed claw tutuş kullanıyorum.
Aklımdaki modelller;

2.MCHOSE L7 Pro.
3.Scyrox V6.
4.MCHOSE A5 Ultra.

@Yuiis @ca9an üstadlar ve sosyalden ürünleri deneyimleyen diğer arkadaşların yorumları sonrası 3-5 gün içerisinde ürünü alacağım. Şimdiden teşekkürler.
L7 Pro bir tık küçük bir mouse hocam ama elin de aşırı büyük olmadığı için claw tutuşta çok sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Onun dışında A5 Ulltra tam claw lık ürün değil ama çok sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Çünkü ben de relaxed claw kullanıyorum elim 18.5-19 civarında, kullandığım mouse A5 Ultra ile neredeyse aynı shape ama bir tık büyüğü ve sorunsuz kullanıyorum.

Scyrox için malzeme kalitesi ve skatezler kötü diye biliyorum ve claw için bildiğim kadarıyla V8 daha uygun, arkadan yükseltili.

leviathan V4 bunu da baya öneriyorlar hocam. Bir aklım çelinmedi değil. A5 ultra siyah olmadığı için stok bekliyorum. Gelirse fiyat performans olarak değerlendirilebilir gibi. @Mando9098
leviathan da yine donanım olarak çok iyi mouselardan ama shape olarak clawa çok uygun durmuyor. Tabi kullanmadan çok bir şey diyemem, o kısma @ca9an hocam daha iyi yorum yapar.

Merhaba arkadaşlar,

Aklımdaki modelller;

2.MCHOSE L7 Pro.
3.Scyrox V6.
4.MCHOSE A5 Ultra.

ES21 Pro çok daha iyi olur, bütçe artarsa mutlaka Leviathan bakın.

leviathan da yine donanım olarak çok iyi mouselardan ama shape olarak clawa çok uygun durmuyor. Tabi kullanmadan çok bir şey diyemem, o kısma @ca9an hocam daha iyi yorum yapar.

Benim elim 19-20 cm arası sanırsam, relaxed claw kullanımda Leviathan çok rahat. RAWM hepsine uyumlu olduğunu söylüyor. Eli bana göre küçük olduğundan belki bir tık büyük gelebilir ama o da aşırı olacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı